Ένα αληθινό παραμύθι

Κοινή διαπίστωση ότι όλοι οι μουσικοί είναι χαμηλών τόνων άνθρωποι, με πολύ χιούμορ, πλούσια συναισθήματα, ευαίσθητοι, ευχάριστοι και πολύ καλοί συνομιλητές. Πολλά χρόνια μέσα στην μουσική τους, πολλές συνεργασίες. Σχεδόν όλοι συνεργάστηκαν με όλους. Έγιναν ωραίες ορχήστρες, μουσικά σχήματα που κράτησαν χρόνια. Δυνατές φιλίες που δημιουργήθηκαν στα πατάρια και κρατάνε ακόμα. Δεσμοί που δεν σπάνε, γιατί οι συγκινήσεις που έζησαν ήταν τόσο έντονες που διαμορφώνουν χαρακτήρες. Η μουσική ήταν η κοινή τους γλώσσα, η επικοινωνία ήταν η δεύτερη και ο οικονομικός παράγοντας ακολουθούσε πολύ πίσω.

Σε αυτό το βιβλίο, γίνεται μια ιστορική καταγραφή και νοσταλγική αναφορά στους μουσικούς, που πάνω από μισό αιώνα διασκέδαζαν και διασκεδάζουν τους Πατρινούς. Ένα ταξίδι στον χρόνο με επιβάτες τους ίδιους και αποσκευές τις αναμνήσεις και τις εμπειρίες τους.

ISBN 9789606628580, έκδοση 2014

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα

Ο Διονύσης Μπονέλης γεννήθηκε το 1955 στην Πάτρα. Σπούδασε Μουσική και κατέχει το πτυχίο «Ειδικό Αρμονίας». Εργάσθηκε ως Ειδικός Μουσικός Παραγωγός στην Ε.Ρ.Α. Πάτρας από το 1985.

Δίδαξε Μουσική Παραγωγή και Ηχοληψία στο Α.Τ.Ε.Ι. Ιονίων Νήσων και σε Δημόσια και Ιδιωτικά Ι.Ε.Κ. από το 1998 έως το 2010. Έχει κερδίσει το 3ο Παγκόσμιο Ραδιοφωνικό Βραβείο από το Γαλλικό Πανεπιστήμιο URTI.

Έχει γράψει μουσική για θεατρικές παραστάσεις, ταινίες μικρού μήκους και ντοκιμαντέρ. Έχει ασχοληθεί με παραγωγές δισκογραφίας, παραγωγές συναυλιών καθώς και ηχοληψίες. Ως μουσικός, έχει συμμετάσχει σε πλήθος συναυλιών καθώς και ηχογραφήσεων. Έχουν εκδοθεί τεχνικά βιβλία του, Λογοτεχνίας και Ποίησης και έχει πανελλήνια τιμητική διάκριση Διηγήματος.

Εκδοτικός Οίκος

Διαβάστε επίσης...

Please wait...

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για όλα τα νέα του βιβλίου κατευθείαν στο e-mail σας. Εγγραφείτε τώρα!