Έρωτας μ’ ένα κλικ

Στην ηλεκτρονική θυρίδα του Λέο φτάνει κατά λάθος ένα e-mail της άγνωστης Έμι. Εκείνος της απαντάει από ευγένεια. Εκείνη συνεχίζει να του γράφει, διότι νιώθει να ελκύεται από αυτόν.

Σύντομα ο Λέο θα παραδεχτεί ότι ενδιαφέρεται για την Έμι, παρόλο που καταλαβαίνει καλά ότι είναι παράλογο τούτο το ενδιαφέρον. Αλλά και η Έμι ομολογεί ότι ο Λέο είναι ένας πραγματικά υπέροχος άντρας.

Είναι θέμα χρόνου να συναντηθούν, και οι δυο όμως το καθυστερούν διότι η ιδέα και μόνο τους αναστατώνει. Πόσο μάλλον όταν η Έμι έχει έναν ευτυχισμένο γάμο και ο Λέο προσπαθεί να χωνέψει μια αποτυχημένη σχέση. Άραγε, τα απεσταλμένα, εισερχόμενα και αποθηκευμένα μηνύματα αγάπης θα αντέξουν σε μια συνάντηση; Και αν ναι, τι θα συμβεί τότε;

Μια διαδικτυακή ιστορία μοναξιάς και έρωτα, με πρωταγωνιστές ανθρώπους του σήμερα.

ISBN 9789604537037, έκδοση 2010

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα

Ο Ντάνιελ Γκλατάουερ γεννήθηκε στη Βιέννη το 1960 και από το 1985 εργάζεται ως δημοσιογράφος και συγγραφέας. Έγινε γνωστός κυρίως μέσα από τη στήλη του στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας Der Standard, όπου αρθρογραφεί από το 1989 και σχολιάζει την καθημερινότητα με χιουμοριστικό τρόπο.

Η κινηματογραφική διασκευή του μυθιστορήματός του DER WEIHNACHTSHUND για τον γερμανικό τηλεοπτικό οργανισμό ZDF γνώρισε επιτυχία, ενώ η μεταφορά στη μεγάλη οθόνη του βιβλίου του DARUM, με τον γνωστό Γερμανό ηθοποιό Kai Wiesinger στον πρωταγωνιστικό ρόλο, έχει ήδη προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες της Γερμανίας.

Το βιβλίο του ΕΡΩΤΑΣ Μ’ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ήταν υποψήφιο για το Deutsches Literatur Preis το 2006, ενώ βρισκόταν για καιρό στις λίστες των ευπωλήτων στη Γερμανία. Τα δικαιώματά του έχουν πουληθεί σε 26 χώρες κα έχει διασκευαστεί σε θεατρικό έργο, το οποίο έχει παιχτεί στη Γερμανία και την Αυστρία.

Εκδοτικός Οίκος

Διαβάστε επίσης...

Please wait...

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για όλα τα νέα του βιβλίου κατευθείαν στο e-mail σας. Εγγραφείτε τώρα!