Έτσι ξαφνικά

Θα έγραφε το πιο δυνατό, το πιο συγκλονιστικό ρεπορτάζ στην καριέρα της! Την είχε κυριέψει η επιθυμία για επιστροφή. Ένιωθε ότι μια μεγάλη δύναμη την εξακόντιζε στα ύψη, την ωθούσε να παλέψει, να αντισταθεί, να νικήσει!

Ήταν μια δύναμη που την έσπρωχνε όλο και πιο κοντά στην έξοδό τη;. Το μυαλό της έτρεχε μακριά και βιαζόταν. Βιαζόταν να καταγράψει τα γεγονότα, ενόσω ήταν ακόμα ζωντανά τα βιώματα, για να είναι όσο γίνεται περισσότερο πειστική κι αληθινή, να αγγίξει τον κόσμο, να συγκινήσει, να προβληματίσει, ακόμα και να ενοχλήσει!

ISBN 9789605763367, έκδοση 2015

Λίγα λόγια για την συγγραφέα

Η Ελλάδα Σοφοκλέους γεννήθηκε στον Πάφο το 1949. Είναι απόφοιτος στου Ελληνικού Γυμνασίου Πάφου. Σπούδασε δημοσιογραφία και ασχολήθηκε με τον εκδοτικό – δημοσιογραφικό τομέα.

Στο διάστημα 1978-1996 εξέδιδε το μηνιαίο περιοδικό Cyprus Time Out και από το 1982 ως το 2000 το μηνιαίο περιοδικό του Δήμου Nicosia This Month. Παράλληλα εργάστηκε σε εφημερίδες και περιοδικά ως τακτική συνεργάτιδα σε θέματα τουρισμού. Δημοσίευσε αρκετές εργασίες και μελέτες για τον τουρισμό.

Ήταν από τα πρώτα στελέχη του Συνδέσμου Δημοσιογράφων και Συγγραφέων Τουρισμού της Κύπρου και υπηρέτησε επί σειρά ετών στο διοικητικό τους συμβούλιο. Είναι επίσης μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Μεσογειακού Οργανισμού Δημοσιογράφων και Συγγραφέων Τουρισμού (OMJET) και μέλος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Δημοσιογράφων και Συγγραφέων Τουρισμού (FIJET). Με την ιδιότητα αυτή ταξίδεψε σε αρκετές χώρες και συμμετείχε ενεργά σε ετήσια συνέδρια και τις δραστηριότητες των δύο επαγγελματικών ενώσεων. Είναι επίσης μέλος του Κυπριακού Κέντρου ΠΕΝ, της Εθνικής Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών και της Εταιρείας Λογοτεχνών Πάφου.

Έχει εκδόσει τα βιβλία: «Ιστορικό λεύκωμα του Παγκύπριου Συνδέσμου Ξενοδόχων» (έρευνα) 1991, «Τα ταξίδια μου» 1991, «Ανατολή, ένα ταξίδι των αισθήσεων» 2000, «Εξ αφορμής» (ποιητική συλλογή) 2004, «Όταν ο χρόνος κόπηκε στα δύο» 2006.

Εκδοτικός Οίκος

Διαβάστε επίσης...

Please wait...

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για όλα τα νέα του βιβλίου κατευθείαν στο e-mail σας. Εγγραφείτε τώρα!