Αγάπη μου απόψε θ΄ αργήσω

Για τις περισσότερες γυναίκες η «αντρική ερωτική φύση» παραμένει τόσο μυστηριώδης και ακατανόητη, ώστε να αντιμετωπίζουν το θέμα της απιστίας είτε σαν κάτι που συμβαίνει «μόνο στις άλλες», είτε σαν το «τέλος του κόσμου» όταν το βιώσουν πλέον προσωπικά.

Κι όμως, με την κατάλληλη γνώση και πληροφόρηση, η αντρική απιστία αντιμετωπίζεται έξυπνα, ρεαλιστικά και, κυρίως, αποτελεσματικά.

Σε αυτό το βιβλίο-οδηγό, η Δρ. Φαίδρα Λογοθέτη αποκαλύπτει με τρόπο απλό αλλά και επιστημονικό όλα όσα πρέπει να ξέρεις για να διαφυλάξεις μια ευτυχισμένη συντροφική σχέση. Μεταξύ άλλων, θα μάθεις:

– Ποιοι είναι οι τύποι των άπιστων αντρών και πώς να τους αναγνωρίζεις
– Πώς να λειτουργείς μέσα στη σχέση, ώστε να ελαχιστοποιήσεις την πιθανότητα να σε απατήσει ο σύντροφός σου
– Πώς να τον χειριστείς όταν φλερτάρει μπροστά σου
– Ποια είναι τα «σημάδια» της απιστίας
– Πώς να χειριστείς την απιστία, πρακτικά και συναισθηματικά
– Πώς να αντιμετωπίσεις την ερωμένη. Μπες στο μυαλό της!
– Πώς να ανακτήσεις την αυτοεκτίμησή σου, αν σου συμβεί
– Πώς να ξαναχτίσεις τη σχέση σου ή πώς να φύγεις από τη σχέση
– Πώς να βοηθήσεις μια φίλη

«Λένε πως η απατημένη το μαθαίνει πάντα τελευταία, γιατί τον άπιστο καλύπτει η συνένοχη σιωπή του κόσμου. Ε, λοιπόν, επιτέλους, κάποιος μίλησε! Με επιστημονικές αναλύσεις εκεί όπου και η επιστήμη σηκώνει ψηλά τα χέρια, με παραδείγματα που όλο και κάτι μας θυμίζουν, με πρακτικές λύσεις για να μη μένουμε άπραγες, η Φαίδρα Λογοθέτη μας εξηγεί εύστοχα το αν, το πότε, το πώς, το γιατί, αλλά και το δια ταύτα της απιστίας του». – Μάρθα Λογοθέτου, Διευθύντρια ενημερωτικών εκπομπών STAR CHANNEL

«Ένα βιβλίο για τις γυναίκες που επιλέγουν πάντα τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Αν αναζητάς απλώς παρηγοριά, διάβασε κάτι άλλο. Η Φαίδρα Λογοθέτη μας βοηθά να ασχοληθούμε βαθύτερα με τον γάμο ή τη σχέση μας, έτσι ώστε να φωτίσουμε όλες τις πλευρές μιας απιστίας και να μπορέσουμε να την ξεπεράσουμε με τον καλύτερο τρόπο. Ένα είναι σίγουρο: σε αυτό το βιβλίο μία γυναίκα θα χρειαστεί να ανατρέξει πολλές φορές στη ζωή της». – Αναστασία Μοίρα, Διευθύντρια περιοδικού SHAPE

«Ένας πολύτιμος μπούσουλας για τη μεγαλύτερη τρικυμία που μπορεί να ταράξει τη γυναικεία ζωή, τη συζυγική απιστία. Το βιβλίο της Φαίδρας Λογοθέτη, γραμμένο με γνώση, κέφι, αμεσότητα και σεβασμό για τη γυναίκα, καλύπτει –και μας αποκαλύπτει– όλα όσα, όχι μόνο θέλουμε, αλλά και πρέπει να μάθουμε γι’ αυτήν την ανθρώπινη κατάσταση». – Διονυσία Βορίδη, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

ISBN 9789609854733, έκδοση 2010

Λίγα λόγια για την συγγραφέα

Η Φαίδρα Λογοθέτη σπούδασε Ψυχολογία. Ειδικεύτηκε στη Συμβουλευτική και έλαβε τον διδακτορικό της τίτλο στην Κλινική Ψυχολογία.

Εργάζεται ψυχοθεραπευτικά με ενηλίκους και ζευγάρια σε θέματα Αποτελεσματικής Επικοινωνίας, Διαχείρισης Συγκρούσεων, Διαχείρισης Συντροφικών Κρίσεων, Θετικής Σκέψης, Ανάπτυξης της Αυτοεκτίμησης και Συναισθηματικής Ενδυνάμωσης και οργανώνει τις ΟΜΑΔΕΣ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΗΣ ΑΠΙΣΤΙΑΣ.

Επίσης, διευθύνει το ΚΕΝΤΡΟ ΑΥΤΟΕΚΤΙΜΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΕΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ LOVESMILES το οποίο εκπροσωπεί το Παγκόσμιο Πρόγραμμα Αυτοεκτίμησης στην Ελλάδα, διοργανώνοντας Ομάδες Αυτοεκτίμησης.

Εκδοτικός Οίκος

Διαβάστε επίσης...

Please wait...

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για όλα τα νέα του βιβλίου κατευθείαν στο e-mail σας. Εγγραφείτε τώρα!