Αφούτο

Η Μαρία δυσκολεύεται να κατανοήσει αυτό που της συμβαίνει. Η Άννα προσπαθεί να το αποδεχτεί. Η Μαρία θα σοκαριστεί και θα θυμώσει. Η Άννα θα το αρνηθεί και θα λυγίσει. Η ζωή, τελικά, περίπλοκη. Το γέλιο, όμως, αστείρευτο σε ένα ταξίδι που θα τις ενώσει για πάντα.

Πρόκειται για ένα ανάλαφρο μυθιστόρημα το οποίο περνά με ευχάριστο τρόπο τα μηνύματά του, έως το τελευταίο κεφάλαιο, στο οποίο δίνει μία γερή δόση πραγματικότητας. Η ζωή, παρουσιασμένη χωρίς περιττά δράματα και κλάματα, χωρίς πολλές φιλοσοφίες, αλλά με πολύ γέλιο.

ISBN 9789609989619, έκδοση 2011

Λίγα λόγια για την συγγραφέα

Η Φραντζέσκα Μ. Σπέγγου φύτρωσε στην Ελλάδα την εποχή της βάτας. Καλλιεργήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, όπου και άνθισε σαν ξέφρενο μπουμπούκι με τα σχολεία της, τις ξένες γλώσσες της, τα πιάνα και τα μπαλέτα της. Το παιδί τής ατάκας ωρίμασε με τις σπουδές της στο Λονδίνο, όπου και εργάστηκε στη δισκογραφία. Παραμένει πάραυτα παιδί.

Αδυναμίες της η μουσική, η φωτογραφία και τα μακαρόνια. Είναι μόνιμη κάτοικος Αθηνών και έχει δύο «παιδιά», την Καραμέλα και τον Κράκερ. Μπορεί να μην είναι η βιολογική τους μάνα, όμως χάρις αυτών γέννησε την ιδέα παραγωγής μπισκότων για σκύλους και δημιούργησε το πρώτο Pet Bakery στην Ελλάδα. Ζει μόνη και ζυμώνει.

Έχει δημοσιεύσει μικρές ιστορίες γέλιου και παραλόγου στο προσωπικό της blog (http://boubouloubou.blogspot.com), ενώ το «Αφούτο» αποτελεί την πρώτη ολοκληρωμένη συγγραφική της προσπάθεια.

Εκδοτικός Οίκος

Διαβάστε επίσης...

Please wait...

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για όλα τα νέα του βιβλίου κατευθείαν στο e-mail σας. Εγγραφείτε τώρα!