Γράμματα που δε θα σου στείλω

Μικρό ερωτικό λεύκωμα

Ένα βιβλίο απόλυτα ερωτικό. Ένα ιδιότυπο λεύκωμα, εν είδει ημερολογίου, που απαρτίζεται από 25 επιστολές της γράφουσας με αποδέκτη τον εμπνευστή του έρωτά της. Στις σελίδες του περιγράφεται η ιστορία μιας σχέσης από την ανατολή έως τη δύση της.

Η συγγραφέας επιχειρεί μια αποφόρτιση της υψηλής συναισθηματικής δόνησης που βιώνει με αφορμή την ξαφνική «συνάντησή» της με τα βέλη του φτερωτού θεού.

Ανατέμνει τον εσωτερικό της κόσμο κι αποτυπώνει έγγραφα την ένταση και τη συγκίνηση που την κατακλύζουν κατά τη διάρκεια της επαφής της με τον αγαπημένο της. Ζει τον έρωτά της με άφεση, αποδέχεται την τρωτότητά της και καταγράφει με αφοπλιστική ειλικρίνεια τις συνέπειες της εισβολής του στις ζυμώσεις της ψυχής της.

Το βιβλίο Γράμματα που δε θα σου στείλω κλιμακωτά γίνεται ένας ύμνος στο ερωτικό αίσθημα, δικαιώνοντας τον πανάρχαιο αφορισμό του ως το ισχυρότερο πάθος του ανθρώπινου γένους.

ISBN 9789604268139, έκδοση 2015

Λίγα λόγια για την συγγραφέα

Η Ιωάννα Κουκουρίδου γεννήθηκε στην Αθήνα τον Απρίλιο του 1973.

Ολοκλήρωσε τις σπουδές της στη Φιλοσοφική Σχολή με ειδίκευση στη Φιλοσοφία και στη συνέχεια έκανε μεταπτυχιακά στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Γνωρίζει τρεις ξένες γλώσσες.

Έχει ασχοληθεί επαγγελματικά με την εκπαίδευση και την επιμόρφωση, την τυπογραφική διόρθωση βιβλίων, την κειμενογραφία, την τηλεόραση και τη διαχείριση ανθρωπίνων πόρων.

Η ποιητική συλλογή Σαγήνη αποτελεί την πρώτη της εμφάνιση στα ελληνικά γράμματα.

Εκδοτικός Οίκος

Διαβάστε επίσης...

Please wait...

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για όλα τα νέα του βιβλίου κατευθείαν στο e-mail σας. Εγγραφείτε τώρα!