Εμμονή

Η Ρουθ Ρέντελ στο νέο της μυθιστόρημα με πρωταγωνιστή τον επιθεωρητή Γουέξφορντ ανατρέχει στο παρελθόν του ήρωά της.

Όταν ήταν ακόμη νεαρός αξιωματικός, ο Γουέξφορντ βρέθηκε αντιμέτωπος με τις δολοφονίες δύο γυναικών, οι οποίες έμειναν ανεξιχνίαστες. Το ένστικτό του τον κατεύθυνε σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο τον Έρικ Τάργκο, για τον οποίο όμως δεν κατάφερε να συγκεντρώσει αρκετές αποδείξεις. Χρόνια αργότερα, ο Έρικ Τάργκο κυκλοφορεί ελεύθερος στην πόλη του Γουέξφορντ και το παρελθόν στοιχειώνει τον επιθεωρητή…

Το βιβλίο είναι το 22ο της σειράς με τον επιθεωρητή Γουέξφορντ. Σε αυτό ο γηραιός πλέον επιθεωρητής ανατρέχει στο παρελθόν του και οι αναγνώστες έχουν τη δυνατότητα να τον γνωρίσουν και σε νεαρή ηλικία.

«Μια από τις πλέον καλογραμμένες σειρές αστυνομικών βιβλίων στην ιστορία του είδους…» (Washington Post)

ISBN 9789605011635, έκδοση 2011

Λίγα λόγια για την συγγραφέα

Η Ρουθ Ρέντελ (Ruth Rendell) γεννήθηκε το 1930 στην Αγγλία. Μετά το σχολείο εργάστηκε ως δημοσιογράφος σε τοπικές εφημερίδες. Θεωρείται ως η κορυφαία εν ζωή βρετανίδα συγγραφέας αστυνομικών μυθιστορημάτων. Κάθε νέο της βιβλίο εξαντλείται με το που θα κυκλοφορήσει.

Έχει γράψει πάνω από 50 μυθιστορήματα και έχει βραβευτεί επανειλημμένα για το έργο της (βραβείο Edgar Allan Poe, Gold Dagger, Sunday Times Literary Award).

Το 1997 της απονεμήθηκε ο τίτλος της βαρόνης. Τα βιβλία της έχουν μεταφραστεί σε είκοσι δύο γλώσσες.

Εκδοτικός Οίκος

Διαβάστε επίσης...

Please wait...

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για όλα τα νέα του βιβλίου κατευθείαν στο e-mail σας. Εγγραφείτε τώρα!