Επαγγελματική υπεροχή

Η εκπαίδευση των μηχανικών επικεντρώνεται σε μεγάλο βαθμό στην επιστημονική και τεχνική γνώση. Ωστόσο, η προσωπική και επαγγελματική ικανοποίηση και επιτυχία βασίζονται και σε επιπλέον χαρακτηριστικά που μας καθιστούν αποτελεσματικούς και παραγωγικούς. Σ΄ένα βιβλίο που σε προκαλεί να σκεφτείς, ο συγγραφέας Alan Rossiter μας δίνει πρακτικές συμβουλές για να αναπτύξουμε τέτοιου είδους δεξιότητες.

Επαγγελματική Υπεροχή:

– Δίνει εργαλεία και συμβουλές για να γίνεις πιο αποτελεσματικός στη δουλειά σου, διατηρώντας την ισορροπία στη ζωή σου

– Εντοπίζει επτά χαρακτηριστικά της επαγγελματικής υπεροχής

– Περιέχει περιγραφές εμπειριών από τη ζωή του Alan

– Περιέχει αποφθέγματα που μας εμπνέουν από ανθρώπους όπως ο Ralph Waldo Emerson, ο Mark Twain, ο Σωκράτης, ο Κομφούκιος, ο Will Rogers, ο John F. Kennedy, από την Αγία Γραφή και άλλους

– Καλύπτει θέματα και επιστημονικούς κλάδους όπως ηθική, ψυχολογία, φιλοσοφία, επικοινωνία, διαχείριση του χρόνου και πολλά άλλα

– Περιλαμβάνει ερωτήσεις στο τέλος κάθε κεφαλαίου που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για συζήτηση ή προσωπική σκέψη

Είναι υπέροχο δώρο για αποφοίτους Πανεπιστημίου ή νέους επαγγελματίες και, ακόμη, ένα διαφωτιστικό βιβλίο για τον ώριμο επαγγελματία που θεωρεί ότι η καριέρα του δεν του αφήνει χρόνο για ζωή. Διαβάζεται εύκολα και γρήγορα από επαγγελματίες και επιχειρηματίες που θέλουν να ενισχύσουν την επαγγελματική υπεροχή τους.

ISBN 9786185021184, έκδοση 2015

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα

Ο Alan Rossiter έχει πάνω από 25 χρόνια εμπειρία στη μηχανολογία δευτερογενούς τομέα και στη διοίκηση. Είναι συγγραφέας περισσότερων από 50 δημοσιεύσεων, βιβλίων και άρθρων.

Είναι ορκωτός μηχανικός, επαγγελματίας μηχανικός στην πολιτεία του Τέξας και μέλος του Αμερικανικού Ινστιτούτου Χημικών Μηχανικών και του Ινστιτούτου Χημικών Μηχανικών του Ηνωμένου Βασιλείου.

Εκδοτικός Οίκος

Διαβάστε επίσης...

Please wait...

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για όλα τα νέα του βιβλίου κατευθείαν στο e-mail σας. Εγγραφείτε τώρα!