Επιτέλους! Ονειρεύομαι πάλι

Καρπός ενός μεγάλου έρωτα, η Ελένη γεννήθηκε και μεγάλωσε σ’ ένα περιβάλλον γεμάτο στοργή, αγάπη και ασφάλεια. Η απόλυτη όμως ευτυχία που βιώνει, δεν θα κρατήσει για πολύ. Στα δεκατέσσερά της η Ελένη γνωρίζει και την άλλη όψη της ζωής. Χάνει τους γονείς της.

Εντελώς απροετοίμαστη για μια τέτοια τραγωδία δεν αντέχει και καταρρέει. Αυτός ο πρώτος θάνατος φέρνει την πρώτη νευρική κρίση και την πρώτη επαφή με τους ψυχιάτρους, τις ενέσεις και τα ηρεμιστικά. Μερικά χρόνια αργότερα, ο γάμος της και η γέννηση του παιδιού της φαίνονται να απαλύνουν τον πόνο και να την κάνουν να ελπίζει.

Όμως δυστυχώς η ζωή δεν της χαρίζεται. Η ευτυχία θα κρατήσει λίγο. Η ζήλια και η βιαιότητα του συζύγου της θα την κάνουν να χάσει το δεύτερο παιδί της που δεν πρόλαβε να γνωρίσει τον κόσμο. Έτσι έρχεται η δεύτερη κρίση. Προσπαθεί να αγωνιστεί. Θέλει να παλέψει, να γίνει δυνατή, θέλει να κάνει όνειρα. Πέφτει, αλλά σηκώνεται πάλι. Δίνει αγάπη και συγχωρεί. Δεν κρατάει κακία ούτε μπορεί να μισήσει όσους την πληγώνουν. ‘Ισως τελικά αυτό να είναι το μυστικό…

ISBN 9789608280021, έκδοση 2003

Γεωργία Μανεσιώτη

Εκδοτικός Οίκος

Διαβάστε επίσης...

Please wait...

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για όλα τα νέα του βιβλίου κατευθείαν στο e-mail σας. Εγγραφείτε τώρα!