Η καρδιά ακούγεται πάντα

Ένα αγόρι δεν ακούει, είναι κωφός δηλαδή. Ακροβατεί ανάμεσα σε δύο κόσμους, τον κόσμο των ακουόντων (όπου μεγάλωσε) και τον κόσμο των κωφών. Από την άλλη, μία κοπέλα που ακούει και αρχικά είναι δύσπιστη και σνομπάρει τον κόσμο των κωφών. Η μοίρα θα τους φέρει κοντά, όμως μία σειρά από γεγονότα θα δημιουργήσει εμπόδια στην πορεία τους.

Δύο διαφορετικοί κόσμοι συναντιούνται. Δύο διαφορετικοί άνθρωποι συναντιούνται. Τελικά πόσο διαφορετικοί είναι; Ποιο είναι το κοινό στοιχείο που τους ενώνει και πόσο δυνατό μπορεί να αποδειχθεί;

Ένα βιβλίο για όσους εξακολουθούν να πιστεύουν ότι η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Μία ιστορία για τους ρεαλιστές και τους ονειροπόλους ταυτόχρονα. Ένα μυθιστόρημα που εξυμνεί την ομορφιά της ζωής.

ISBN 9789609599078, έκδοση 2012

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα

Ο Πάνος Σαρπάκης γεννήθηκε το 1986 στην Αθήνα, με καταγωγή από την Αμοργό, ενώ σπούδασε Αρχιτεκτονική στο Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο.

Γεννήθηκε ακούοντας, όμως μεγάλωσε σαν κωφός εξαιτίας ενός ατυχήματος σε πολύ μικρή ηλικία. Όντας κωφός, μεγάλωσε σε περιβάλλον με ακούοντες και από νωρίς κατάλαβε τι σημαίνει να νιώθεις ότι βρίσκεσαι στο περιθώριο. Δεν το έβαλε κάτω όμως, μιας και θεωρούσε ότι στον κόσμο όλοι πρέπει να έχουν ίσες ευκαιρίες και ότι δεν έχει σημασία τι είσαι αλλά ποιος είσαι.

Όντας ανήσυχο πνεύμα, ασχολήθηκε με διάφορες τέχνες όπως η ζωγραφική και η συγγραφή. Με το τελευταίο καταπιάστηκε σχετικά πρόσφατα, δημοσιεύοντας μικρές ιστορίες στο προσωπικό του blog, κυρίως φιλοσοφικού περιεχόμενου. Η απήχηση ήταν τέτοια που τον ώθησε στην πρώτη εκδοτική του απόπειρα.

Το μυθιστόρημα Η Καρδιά ακούγεται πάντα των εκδόσεων iWrite είναι το πρώτο του βιβλίο.

Εκδοτικός Οίκος

Διαβάστε επίσης...

Please wait...

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για όλα τα νέα του βιβλίου κατευθείαν στο e-mail σας. Εγγραφείτε τώρα!