Η κρυσταλλοχώρα

Ο Αντώνης και η Μαρίνα είναι δύο αδέρφια που μένουν κοντά σε ένα λιβάδι μαζί με τους γονείς τους. Μια μέρα καθώς παίζουν στο λιβάδι, ανακαλύπτουν ένα μαγικό κουτί.

Σε ποιες περιπέτειες θα τους οδηγήσει το κουτί; Θα καταφέρουν τα δύο παιδιά να γυρίσουν στο σπίτι τους ασφαλή;

ISBN 9789604681044, έκδοση 2014

Λίγα λόγια για την συγγραφέα

Η Θεοδώρα – Μαρία Φώτου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1985. Σπούδασε Ελληνική Φιλολογία στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και συνέχισε τις σπουδές της στη μετάφραση από Ελληνικά σε Αγγλικά κι αντιστρόφως. Αφού αποφοίτησε από τη σχολή μετάφρασης, έκανε την ειδίκευσή της στον υποτιτλισμό.Θεοδώρα Φώτου

Αρχικά, εργάστηκε ως καθηγήτρια αγγλικών σε φροντιστήριο, ενώ στη συνέχεια συνεργάστηκε ως υποτιτλίστρια με μια μεταφραστική εταιρία όπου εργάζεται μέχρι και σήμερα.

Είναι λάτρης των ξένων γλωσσών και γνωρίζει Αγγλικά, Γαλλικά και Ιταλικά. Έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια ψυχολογίας και παιδαγωγικών που αποτελούν ένα σημαντικό τομέα ενδιαφέροντός της. Στον ελεύθερο χρόνο της επιδίδεται στη δημοσίευση άρθρων της στον ηλεκτρονικό τύπο και στη συγγραφή λογοτεχνικών βιβλίων. Έχει κερδίσει το δεύτερο βραβείο στον πανελλήνιο διαγωνισμό διηγήματος της MindPower με τίτλο Η ζωή σε μια μέρα.

Τα παιδικά βιβλία που έχει εκδώσει είναι: Το μυστικό της Κατερίνας και Η Κρυσταλλοχώρα.

Εκδοτικός Οίκος

Διαβάστε επίσης...

Please wait...

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για όλα τα νέα του βιβλίου κατευθείαν στο e-mail σας. Εγγραφείτε τώρα!