Η πύλη των αναμνήσεων

Η ίδια η ζωή, είναι μια πόρτα, μια καγκελόπορτα, ένα πορτόνι, μια αυλόπορτα, μια θύρα… μια Πύλη! Η δική τους, έγινε η «Πύλη των Αναμνήσεων», τώρα που μεγάλωσαν. Στη ζωή μας, όλοι έχουμε περάσει κάποια είσοδο, δίνοντάς της ένα όνομα που, για εμάς, είναι ξεχωριστό. Συμβαίνει να ήμαστε μέσα στην Πύλη, μπρος μας ο Παράδεισος, κι εμείς να περιμένουμε ν΄ανοίξει!

Αλλά καμιά Πύλη δεν ανοίγει, χωρίς προσπάθεια κι επιμονή. Κι αν δεν ανοίγει κάποια, να μην απογοητευόμαστε, αλλά ας πούμε: «Άρρατε Πύλας»… τόσα θαύματα, γίνονται καθημερινά!

ISBN 9789603338628, έκδοση 2014

Λίγα λόγια για την συγγραφέα

Η Γερονυμάκη Ζιζή γεννήθηκε στο Λόφο Αξιωματικών Περιστερίου. Είναι παντρεμένη και έχει δύο παιδιά. Έχει εργαστεί 22 χρόνια στη Μελισσοκομική Εταιρεία «Αττική».

Γράφει ποιήματα πολλά χρόνια και έχει πλούσια φιλανθρωπική, κοινωνική και πολιτιστική δράση και συμμετοχή σε αρκετούς συλλόγους των Αθηνών. Είναι μέλος της Π.Ε.Λ. (Πανελληνίου Ένωσης Λογοτεχνών). Ποιήματα και διηγήματά της δημοσιεύουν τα περιοδικά «Κάρυστος», «Δευκαλίων ο Θεσσαλός» και «542/Σ.Ε. Συντ/ρχου Ψαρρού».

Έχει εκδώσει μια ποιητική συλλογή με τίτλο «Στους απόντες της ζωής μου» και μια συλλογή διηγημάτων με τίτλο «Ουρανός… Θάλασσα… Έρωτας…».

Εκδοτικός Οίκος

Διαβάστε επίσης...

Please wait...

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για όλα τα νέα του βιβλίου κατευθείαν στο e-mail σας. Εγγραφείτε τώρα!