Η Σιλβί και ο Ασµάνθρωπος

Η νεαρή Σιλβί ζει µε το σκύλο της, τον κύριο Τζάκσον, και τον εκκεντρικό πατέρα της, µουσικό και εφευρέτη παράξενων µουσικών οργάνων.

Μια µέρα, γυρίζοντας από το σχολείο, βρίσκει στον καθρέφτη του µπάνιου ένα µήνυµα γραµµένο µε οδοντόπαστα. κάποιος έχει απαγάγει τον µπαµπά της. Το ίδιο βράδυ, η Σιλβί δέχεται µια τροµακτική επίσκεψη από ένα πλάσµα που αναζητά κάτι και δε θα ησυχάσει αν δεν το βρει…

Η Σιλβί ανακαλύπτει έναν κόσµο γεµάτο µαγεία αλλά και κινδύνους. Με τη βοήθεια των φίλων της πρέπει να σταµατήσει τον Ασµάνθρωπο, που έχει κλέψει τις λαλιές των ζώων ώστε να τις χρησιµοποιήσει για τους δικούς του σατανικούς σκοπούς.

Μια ατµοσφαιρική περιπέτεια φαντασίας, γεµάτη ήχους και µελωδίες.

ISBN 9789604537617, έκδοση 2011

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα

Ο Τιμ Μπάιντινγκ γεννήθηκε στη Γερμανία το 1947.

Πρώην επιμελητής εκδόσεων στον εκδοτικό οίκο Penguin, σήμερα εργάζεται στον οίκο Simon & Schuster του Λονδίνου.

Έχει γράψει τα μυθιστορήματα IN THE KINGDOM OF AIR, A PERFECT EXECUTION, που ήταν στη βραχεία λίστα των υποψηφιοτήτων για τα βραβεία Guardian, ISLAND MADNESS και MAN OVERBOARD. Έχει συνεργαστεί στη συγγραφή σεναρίου για τηλεοπτική σειρά του BBC και έχει γράψει ένα αυτοβιογραφικό χρονικό για την περιοχή στην οποία γεννήθηκε. Σήμερα ζει στο Κεντ με τη σύζυγο και την κόρη του.

Το βιβλίο Η Σιλβί και ο Ασµάνθρωπος είναι το πρώτο του μυθιστόρημα για παιδιά.

Εκδοτικός Οίκος

Διαβάστε επίσης...

Please wait...

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για όλα τα νέα του βιβλίου κατευθείαν στο e-mail σας. Εγγραφείτε τώρα!