Η τέλεια ερωτική σύντροφος

Ένας διασκεδαστικός, δροσιστικά μοντέρνος και εντελώς ξεκάθαρος οδηγός για την κατάκτηση του ανδρικού σώματος που σας προσφέρει μία από τις δημοφιλέστερες ειδικούς της Αμερικής σε θέματα σεξ.

Ανεξάρτητα από την ηλικία ή την πείρα τους, όλες οι γυναίκες θέλουν να είναι στο κρεβάτι σπουδαίες ερωτικές σύντροφοι.
Μέχρι τώρα, όμως, τα περισσότερα βιβλία σεξ για γυναίκες ήταν σεμνότυφα, μυστικοπαθή, ή ατελή.

Τώρα όμως, το ολοκληρωμένο βιβλίο σεξουαλικών οδηγιών για γυναίκες, Η τέλεια ερωτική σύντροφος, αποκαλύπτει ακόμη και τις πιο μικρές και καλά κρυμμένες λεπτομέρειες που πρέπει να γνωρίζει μια γυναίκα σχετικά με το τι ακριβώς, και γιατί, αρέσει στους άνδρες. Παρουσιάζει τις καταξιωμένες τεχνικές του σεξ οι οποίες εξασφαλίζουν σε μια γυναίκα τις απίστευτες εμπειρίες που θα απολαύσει με τον εραστή της.

Η γνωστή ειδικός σε θέματα σεξ Lou Paget συνοψίζει τις εμπειρίες ζωής εκατοντάδων ανδρών και γυναικών που συμμετέχουν στα μαθήματά της και παρουσιάζει τα μυστικά και τα τεχνάσματά τους με τρόπο κομψό αλλά και εντελώς πρακτικό.

Η Lou ανακάλυψε ότι στην κρεβατοκάμαρα (αλλά και στην κουζίνα ή στην αποθήκη), γνώση σημαίνει αυτοπεποίθηση, και η αυτοπεποίθηση φέρνει δύναμη, αυξημένη οικειότητα στη σχέση, και δίνει στους εραστές τη δυνατότητα να χαρούν τον έρωτά τους με πολλούς έντονους, νέους τρόπους.

Είτε μια γυναίκα βρίσκεται στην αρχή μιας νέας σχέσης είτε έχει στερέψει από δημιουργικές ιδέες, ή κι αν απλώς θέλει να ανάψει ξανά τη φωτιά στον εραστή της, το βιβλίο Η τέλεια ερωτική σύντροφος περιέχει πολλές πικάντικες συμβουλές και εκπλήξεις που θα συναρπάσουν και τους δύο και θα τον κάνουν να ζητάει κι άλλο.

ISBN 9789602097809, έκδοση 2004

Lou Paget

Εκδοτικός Οίκος

Διαβάστε επίσης...

Please wait...

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για όλα τα νέα του βιβλίου κατευθείαν στο e-mail σας. Εγγραφείτε τώρα!