Η υπέρβαση

Γιατί η υπέρβαση δεν είναι για λίγους, είναι για όλους

Γιατί μπορούμε…
Γιατί μπορούμε, είναι στην φύση μας να κάνουμε υπερβάσεις.
Γιατί ο καθένας μας βρίσκεται εδώ σε Θεϊκή αποστολή.
Γιατί μπορούμε να φθάσουμε το Φως.
Να το ερωτευτούμε… να μας ερωτευτεί… να γίνουμε Ένα.
Γιατί είμαστε πλασμένοι για Μεγάλα… Θεϊκά… Μοναδικά…
Γιατί είμαστε Θεοί… από Θεό πλασμένοι.
«Εγώ είπα, Θεοί έστε και υιοί Υψίστου πάντες».
Γιατί η υπέρβαση δεν είναι για λίγους, είναι για Όλους.

ISBN 9786185123208, έκδοση 2014

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα

Ο Ιωσήφ Ουζιέλ είχε την ευλογία να επιστρέψει σε αυτή την κατάβαση μέσα από δύο γονείς με διαφορετική κουλτούρα. Η μητέρα του, Σάρρα Γεωργία-Αζίζα, χαρισματικό μέντιουμ, έπαιξε σημαντικό ρόλο στην διαμόρφωση των πεποιθήσεών του.

Στην διαδρομή του, έχει δει να συμβαίνουν πολλά θαύματα στην δική του ζωή, αλλά και στις ζωές όσων έχουν ακολουθήσει την Διδασκαλία του. Κοινό χαρακτηριστικό σε όλες τις περιπτώσεις, ήταν η θέληση των ανθρώπων, αλλά και η παρουσία του Θεού.

Μέσα από μία ιδιαίτερη μαθητεία, πλάι στην μητέρα του, κατανόησε ότι δεν υπάρχει κάτι που είναι αδύνατο, για όποιον θέλει και επιθυμεί να πετύχει κάτι που πιστεύει σε αυτό.

Είναι και ο ίδιος ένα πολύ χαρισματικό Μέντιουμ που ασχολείται με την αστρολογία, διδάσκει υπερβατικό διαλογισμό και τεχνικές αυτοβελτίωσης.

Παράλληλα, βοηθά τους ανθρώπους να εμπιστευτούν τις ικανότητες τους, να ανακαλύψουν τα ταλέντα τους, αλλά και τα χαρίσματα που υπάρχουν μέσα τους. Κάθε καλοκαίρι διοργανώνει σεμινάρια, φανερώνοντας στους συμμετέχοντες τον τρόπο με τον οποίο μπορεί κάποιος να αξιοποιήσει τις Ενέργειες και το Φως που κρύβουν ιδιαίτεροι Τόποι Δύναμης.

Εκδοτικός Οίκος

Διαβάστε επίσης...

Please wait...

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για όλα τα νέα του βιβλίου κατευθείαν στο e-mail σας. Εγγραφείτε τώρα!