Θανάτω θάνατον Πατήσια

Στον μικρόκοσμο αυτού του βιβλίου όλα μπλέκονται γλυκά: το βαθύ σκοτάδι της νύχτας με το απαλό φως του ξημερώματος, η σκληρή αλήθεια με το παραμύθι, ο εφιάλτης με το όνειρο, η λυσσασμένη τρέλα με την ώριμη γνώση, η πονηριά με την αθωότητα, η λυκοφιλία με την προσδοκία από μία σχέση, η ελπίδα με την απόγνωση, η μοναξιά με τη συντροφικότητα, η εικονική πραγματικότητα με την πεζή καθημερινότητα, η αιώνια αγάπη με το άσβεστο μίσος, η ζωή με το θάνατο…

Και όταν ο αναγνώστης διαβάσει και την τελευταία γραμμή κάθε ιστορίας, μόνο τότε όλα ξεδιαλύνονται μπροστά στα μάτια του.

Ή μήπως όχι;

ISBN 9789609505086, έκδοση 2011

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα

Ο Θεόφιλος Πασχαλίδης γεννήθηκε την Πρωταπριλιά του 1974.

Σπούδασε ηλεκτρονικός, ενώ την τελευταία δεκαπενταετία δουλεύει επαγγελματικά στο χώρο του βιβλίου. Από μικρός έλεγε παραμύθια στους άλλους. Πολύ αργότερα άρχισε να τα γράφει. Κάποια από αυτά βρήκαν στέγη σε underground περιοδικά και fanzines.

Tο διήγημα (τρόμου) με τίτλο «Smellsliketeenspirit» δημοσιεύθηκε στο τεύχος 4 του περιοδικού Συμπαντικές Διαδρομές.

Έχει βραβευτεί από την Ένωση Συγγραφέων Σερρών για το διήγημα του με τίτλο «Η κρουαζιέρα». Το τελευταίο του διήγημα με τίτλο «Ο πόνος» δημοσιεύθηκε στο 10ο τεύχος του περιοδικού Φανταστικά Χρονικά.

Το 2008 συμμετείχε με ένα διήγημά του στον τόμο «Σύγχρονοι Έλληνες Δημιουργοί» (εκδόσεις Ωρίωνας).

Αυτή την περίοδο γράφει ένα μυθιστόρημα τρόμου.

Εκδοτικός Οίκος

Διαβάστε επίσης...

Please wait...

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για όλα τα νέα του βιβλίου κατευθείαν στο e-mail σας. Εγγραφείτε τώρα!