Ιατρικό παράδοξο

Άλλαξε φυσικά και την ουσία της σύριγγας αναρρόφησης. Στη θέση της υγρής ινσουλίνης, τοποθέτησε ένα εύφλεκτο υλικό με πρωτογενή συστατικά τα όνειρα, τις ιστορικές μνήμες, τον έρωτα, την παιδικότητα και την Επανάσταση. Στρέφοντας τη σύριγγα σε αντίθετη κατεύθυνση. Ενάντια στο Σύστημα αυτή τη φορά. Με ένα βέβαιο και σταθερό ελιγμό. Σαν αυτό του βουνού. Του βουνού των ηττημένων – Νικητών!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΚΗΝΗ

Τα σπορτέξ του, που τον βόλευαν στις εφημερίες, ιρίδιζαν στο σκοτάδι. Έπρεπε να τα ξεφορτωθεί. Στη μεγάλη νύχτα του βουνού όφειλε να είναι αόρατος…

ISBN 9789605920111, έκδοση 2015

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα

Ο Σπύρος Μπρίκος γεννήθηκε στην Πρέβεζα το 1979. Σπούδασε Ιατρική στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Πήρε την ειδικότητα της Ιατρικής Βιοπαθολογίας στο Π.Γ.Ν.Α » Ο Ευαγγελισμός «.

Είναι ιατρός στην Πρέβεζα όπου και εξασκεί το επάγγελμά του. Είναι εκλεγμένο μέλος του Δ.Σ του Ιατρικού Συλλόγου Πρέβεζας.

Αρθρογραφεί στον Τύπο, ηλεκτρονικό και έντυπο. Διηγήματά και άρθρα του έχουν δημοσιευτεί στα περιοδικά τέχνης «Μανδραγόρας», «Νησίδες» και στην εφημερίδα Ελευθεροτυπία στις στήλες Υγεία και Πολιτική. Συνεργάτης της ηλεκτρονικής εφημερίδας Ημεροδρόμος www.imerodromos.gr.

Εκδοτικός Οίκος

Διαβάστε επίσης...

Please wait...

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για όλα τα νέα του βιβλίου κατευθείαν στο e-mail σας. Εγγραφείτε τώρα!