Κλήρωση βιβλίου Παλιοί λογαριασμοί

Για τους λάτρεις του αστυνομικού, το Superior Books κληρώνει δύο αντίτυπα του βιβλίου Παλιοί λογαριασμοί, από τον «πρίγκιπα» της ελληνικής αστυνομικής Λογοτεχνίας Γρηγόρη Αζαριάδη και με την ευγενική χορηγία των εκδόσεων Γαβριηλίδη.

Διάρκεια συμμετοχής: 30/4 – 30/5/2015.

Κάθε κλήρωση βιβλίου προϋποθέτει διάρκεια συμμετοχής ενός μηνός. Μέσα σε αυτό το διάστημα οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει 3 απλά βήματα, προκειμένου η συμμετοχή τους να είναι έγκυρη:

1) Like στην σελίδα του Superior Books στο Facebook (βρείτε την εδώ) και στην εκάστοτε ανάρτηση (επίσης στο Facebook) που αφορά στην κλήρωση του συγκεκριμένου βιβλίου.

2) Βρείτε τον Κωδικό Κλήρωσης για κάθε βιβλίο στο κάτω μέρος τού αντίστοιχου άρθρου παρουσίασής του στο Superior Books. Πρόκειται για ένα εξαψήφιο νούμερο με την ένδειξη Κωδικός Κλήρωσης. Για να μην σας ταλαιπωρούμε, σε κάθε ανάρτηση για κλήρωση βιβλίου, ο τίτλος του (εντός του άρθρου) θα οδηγεί στην συγκεκριμένη ανάρτηση όπου θα βρείτε τον Κωδικό Κλήρωσης. Έτσι το μόνο που έχετε να κάνετε είναι κλικ πάνω στον τίτλο του για να εμφανιστεί το εν λόγω άρθρο.

3) Αποστείλετε τον Κωδικό Κλήρωσης στο e-mail:    info@superiorbooks.gr

Απαραίτητα στο e-mail θα πρέπει να αναφέρετε (εκτός από τον κωδικό κλήρωσης) το ονοματεπώνυμό σας και τον τίτλο του βιβλίου. Αν η διεύθυνση αποστολής του βιβλίου βρίσκεται εκτός Αθηνών, θα πρέπει να την αναφέρετε στο e-mail συμμετοχής. Παρακαλώ να μην γράφετε με κεφαλαία γράμματα και να τονίζετε κανονικά τις λέξεις, ώστε να αποφευχθούν τυχόν λάθη στο όνομά σας.

Οι τυχεροί που θα κληρώνονται θα ειδοποιούνται με απαντητικό e-mail αλλά και με ξεχωριστή ανάρτηση στην σελίδα τού Superior Books στο Facebook. Θα πρέπει να παραλαμβάνουν οι ίδιοι το βιβλίο στην διεύθυνση του εκδοτικού οίκου που θα τους γνωστοποιούμε. Αν διαμένουν εκτός Αθηνών, ο εκδοτικός οίκος θα φροντίσει το βιβλίο να αποσταλεί στην διεύθυνση που θα μας έχουν γνωστοποιήσει στο e-mail συμμετοχής στην κλήρωση.

Καλή τύχη!

Γαβριηλίδης

Εκδοτικός Οίκος

Διαβάστε επίσης...

Please wait...

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για όλα τα νέα του βιβλίου κατευθείαν στο e-mail σας. Εγγραφείτε τώρα!