Κλήρωση βιβλίου: Τέλος παρτίδας

Πέμπτη κλήρωση βιβλίου από τo Superior Books -αυτή την φορά με την ευγενική χορηγία των εκδόσεων Ιβίκσος.

Πρόκειται για το Τέλος παρτίδας της Λιάνας Τσιρίδου.

Διάρκεια συμμετοχής: 6/4 – 6/5/2015.

Κάθε κλήρωση βιβλίου προϋποθέτει διάρκεια συμμετοχής ενός μηνός. Μέσα σε αυτό το διάστημα οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει 3 απλά βήματα, προκειμένου η συμμετοχή τους να είναι έγκυρη:

1) Like στην σελίδα του Superior Books στο Facebook (βρείτε την εδώ) και στην εκάστοτε ανάρτηση (επίσης στο Facebook) που αφορά στην κλήρωση του συγκεκριμένου βιβλίου.

2) Βρείτε τον Κωδικό Κλήρωσης για κάθε βιβλίο στο κάτω μέρος τού αντίστοιχου άρθρου παρουσίασής του στο Superior Books. Πρόκειται για ένα εξαψήφιο νούμερο με την ένδειξη Κωδικός Κλήρωσης. Για να μην σας ταλαιπωρούμε, σε κάθε ανάρτηση για κλήρωση βιβλίου, ο τίτλος του (εντός του άρθρου) θα οδηγεί στην συγκεκριμένη ανάρτηση όπου θα βρείτε τον Κωδικό Κλήρωσης. Έτσι το μόνο που έχετε να κάνετε είναι κλικ πάνω στον τίτλο του για να εμφανιστεί το εν λόγω άρθρο.

3) Αποστείλετε τον Κωδικό Κλήρωσης στο e-mail:    info@superiorbooks.gr

Απαραίτητα στο e-mail θα πρέπει να αναφέρετε το ονοματεπώνυμό σας. Οι τυχεροί που θα κληρώνονται θα ειδοποιούνται με απαντητικό e-mail αλλά και με ξεχωριστή ανάρτηση στην σελίδα τού Superior Books στο Facebook. Θα πρέπει να παραλαμβάνουν οι ίδιοι το βιβλίο στην διεύθυνση του εκδοτικού οίκου που θα τους γνωστοποιούμε. Αν διαμένουν εκτός Αθηνών, ο εκδοτικός οίκος θα φροντίσει το βιβλίο να αποσταλεί στην διεύθυνση που θα μας έχουν γράψει στο e-mail συμμετοχής.

Καλή τύχη!

Εκδοτικός Οίκος

Διαβάστε επίσης...

Please wait...

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για όλα τα νέα του βιβλίου κατευθείαν στο e-mail σας. Εγγραφείτε τώρα!