Κλήρωση βιβλίου Το γυναικόκαστρο

Τρεις τυχεροί – φίλοι του Supeior Books θα κερδίσουν από ένα αντίτυπο του βιβλίου Το γυναικόκαστρο του Σπύρου Καρυδάκη, από τις εκδόσεις Πάπυρος.

Διάρκεια συμμετοχής: 20/6 – 20/7/2015

Όροι συμμετοχήςΤο γυναικόκαστρο

Κάθε κλήρωση βιβλίου προϋποθέτει διάρκεια συμμετοχής ενός μηνός. Μέσα σε αυτό το διάστημα οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει 3 απλά βήματα, προκειμένου η συμμετοχή τους να είναι έγκυρη:

1) Like στην σελίδα του Superior Books στο Facebook (βρείτε την εδώ) και στην εκάστοτε ανάρτηση (επίσης στο Facebook) που αφορά στην κλήρωση του συγκεκριμένου βιβλίου.

2) Βρείτε τον Κωδικό Κλήρωσης για κάθε βιβλίο στο κάτω μέρος τού αντίστοιχου άρθρου παρουσίασής του στο Superior Books. Πρόκειται για ένα εξαψήφιο νούμερο με την ένδειξη Κωδικός Κλήρωσης. Για να μην σας ταλαιπωρούμε, σε κάθε ανάρτηση για κλήρωση βιβλίου, ο τίτλος του (εντός του άρθρου) θα οδηγεί στην συγκεκριμένη ανάρτηση όπου θα βρείτε τον Κωδικό Κλήρωσης. Έτσι το μόνο που έχετε να κάνετε είναι κλικ πάνω στον τίτλο του για να εμφανιστεί το εν λόγω άρθρο.

3) Αποστείλετε τον Κωδικό Κλήρωσης στο e-mail:    info@superiorbooks.gr

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Απαραίτητα στο e-mail θα πρέπει να αναφέρετε (εκτός από τον κωδικό κλήρωσης) το ονοματεπώνυμό σας, ένα τηλέφωνο επικοινωνίας, το link του προφίλ σας στο Facebook (όχι απλώς το όνομα, διότι συχνά υπάρχουν περισσότερα του ενός με το ίδιο όνομα) και τον τίτλο του βιβλίου. Σε περίπτωση που δεν διαθέτετε προφίλ στο Facebook, παρακαλώ να μας το γνωστοποιείτε. Αν η διεύθυνση αποστολής του βιβλίου βρίσκεται εκτός Αθηνών, θα πρέπει να την αναφέρετε στο e-mail συμμετοχής -όχι κατόπιν! Παρακαλώ να μην γράφετε με κεφαλαία γράμματα και να τονίζετε κανονικά τις λέξεις, ώστε να αποφευχθούν τυχόν λάθη στο όνομά σας.

Επίσης, θα πρέπει για κάθε βιβλίο που σας ενδιαφέρει να στέλνετε ξεχωριστό e-mail, επαναλαμβάνοντας την όλη διαδικασία με όλα τα προαναφερθέντα στοιχεία σας (ακόμη κι αν έχετε ξαναλάβει μέρος στις κληρώσεις του Superior Books), διότι αυτά καταχωρούνται σε διαφορετικά αρχεία μέχρι την ημερομηνία της κλήρωσης -και άλλωστε, αν δεν το κάνετε, δυσκολεύετε την διεξαγωγή της.

Οι τυχεροί που θα κληρώνονται θα ειδοποιούνται με απαντητικό e-mail αλλά και με ξεχωριστή ανάρτηση στην σελίδα τού Superior Books στο Facebook. Θα πρέπει να παραλαμβάνουν οι ίδιοι το βιβλίο στην διεύθυνση του εκδοτικού οίκου που θα τους γνωστοποιούμε. Αν διαμένουν εκτός Αθηνών, ο εκδοτικός οίκος θα φροντίσει το βιβλίο να αποσταλεί στην διεύθυνση που θα μας έχουν γνωστοποιήσει στο e-mail συμμετοχής στην κλήρωση.

Συμμετοχές που δεν ακολουθούν τα παραπάνω δεν θα θεωρούνται έγκυρες!

Καλή τύχη!

Πάπυρος 001

Εκδοτικός Οίκος

Διαβάστε επίσης...

Please wait...

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για όλα τα νέα του βιβλίου κατευθείαν στο e-mail σας. Εγγραφείτε τώρα!