Κρες

(Η τετραλογία της Σελήνης, βιβλίο 3)

Από τότε που ήταν παιδί, η Κρες είναι φυλακισμένη σε έναν δορυφόρο που περιστρέφεται γύρω από τη Γη. Μόνη της συντροφιά οι οθόνες της.

Όλος αυτός ο χρόνος που έχει περάσει με τα κομπιούτερ την έχει κάνει εξαιρετική χάκερ αλλά τώρα πιστεύει ότι ήρθε η ώρα να απελευθερωθεί.

Γι’ αυτό τον λόγο καλεί τη Σίντερ, η οποία καταφτάνει με τον κυβερνήτη Θορν, τη Σκάρλετ και τον Γουλφ. Όμως, η παράτολμη απόπειρα διάσωσης της Κρες δεν πάει καλά και η ομάδα αναγκάζεται να χωριστεί.

Εν τω μεταξύ, η βασίλισσα Λεβάνα δεν έχει σκοπό να αφήσει κανέναν και τίποτα να σταθεί εμπόδιο στον γάμο της με τον αυτοκράτορα Κάι. Η μοναδική ελπίδα που έχει ο κόσμος για να σωθεί, βρίσκεται στα χέρια της Σκάρλετ και της Σίντερ…

Τρίτο μέρος της Τετραλογίας της Σελήνης και η αγωνία κορυφώνεται! Διαβάστε για το πρώτο και δεύτερο μέρος: ΣίντερΣκάρλετ.

ISBN 9789601650968, έκδοση 2015

Λίγα λόγια για την συγγραφέα

Η Μαρίσσα Μέγερ (Marissa Meyer) ζει στην Τακόμα της Ουάσινγκτον με τον σύζυγό της και τις δύο τους γάτες.Marissa Meyer

Της αρέσει ό,τι έχει σχέση με τη λογοτεχνία του φανταστικού, καθώς και να τακτοποιεί τη βιβλιοθήκη της ανάλογα με τα χρώματα στις ράχες των βιβλίων. Λατρεύει τα παραμύθια από τότε που ήταν παιδί και δε σκοπεύει να μεγαλώσει ποτέ. Μπορεί να είναι σάιμποργκ, μπορεί και όχι!

Η τετραλογία της «Σελήνης» γνώρισε πολύ μεγάλη εμπορική επιτυχία στις ΗΠΑ, καθώς βρέθηκε για πολλές εβδομάδες στις λίστες των ευπώλητων βιβλίων των «New York Times».

Εκδοτικός Οίκος

Διαβάστε επίσης...

Please wait...

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για όλα τα νέα του βιβλίου κατευθείαν στο e-mail σας. Εγγραφείτε τώρα!