Κρυμμένες αλήθειες

Το ατύχημα του έφηβου Φίλιππου αποτελεί κομβικό σημείο για τη μετέπειτα εξέλιξή του. Τα δεδομένα της νεαρής ακόμη ζωής του συμφύρονται στη συνείδησή του, με αποτέλεσμα ένα κράμα με δυσδιάκριτα όρια και οδυνηρές κρυμμένες αλήθειες.

Η Φανή, τραγική μάνα, αγωνίζεται να συμφιλιωθεί με τη μοίρα της προσπαθώντας να ισορροπήσει ανάμεσα στις απαιτήσεις τού κυκλοθυμικού γιου της και στην εχθρότητα του άντρα της, Βασίλη, σκληρού πατέρα και αδυσώπητου συζύγου, ο οποίος την θεωρεί υπεύθυνη για τη δυστυχία του.

Τελικά, η πορεία ενός ανθρώπου προδιαγράφεται ή οιστρηλατείται από τις εκάστοτε επιλογές μας; Το όνειρο είναι η έκφραση μιας ευκταίας πραγματικότητας ή μήπως η πραγματικότητα είναι η υπόσταση ενός ονείρου;

Πόση ψυχική δύναμη απαιτείται για να εγκαταλείψεις τα όνειρά σου; Ερωτήματα που αναζητούν βασανιστικά μιαν απάντηση, η οποία επιμένει ν’ αγνοεί και ν’ αγνοείται.

ISBN 9786185093006, έκδοση 2013

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα

Ο Μανόλης Βενιέρης γεννήθηκε το 1984 στη Νάξο, όπου και μεγάλωσε. Οι προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές του στην Κλασική Φιλολογία του Πανεπιστημίου Αθηνών υπήρξαν η φυσική εξέλιξη της αγάπης του για τη λογοτεχνία. Σήμερα, διατηρεί Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης στη Χώρα της Νάξου.

Έχει εκδώσει με ιδιωτική πρωτοβουλία ένα μυθιστόρημα με τίτλο Ο άθλος (Αθήνα 2009), ενώ έχει γράψει και διηγήματα, ορισμένα εκ των οποίων φιλοξενούνται στο προσωπικό του ιστολόγιο (http://manolisvenieris.gr).

________________________

Κωδικός κλήρωσης (14/6 – 14/7/2015): 119900

Εκδοτικός Οίκος

Διαβάστε επίσης...

Please wait...

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για όλα τα νέα του βιβλίου κατευθείαν στο e-mail σας. Εγγραφείτε τώρα!