Λάθος όνομα

Ό,τι αξίζει πονάει… είναι δύσκολο… Μια όμορφη χαρούμενη ιστορία υπάρχει μόνο στα παραμύθια. Μια αληθινή ιστορία ζωής με απρόβλεπτα γεγονότα πονάει…

«Αλήθεια, πώς ήμουν τόσο ανόητη να πιστέψω ότι όλα θα κυλούσαν ομαλά, όταν πάντα έβαζα στη ζωή μου λάθος ανθρώπους;… Τη ζωή μας εμείς την κάνουμε δύσκολη, έλεγε πάντα η Χριστίνα. Το πιστεύετε αυτό; Εγώ όχι! Στη δική μου ιστορία, δεν κρατούσα εγώ το τιμόνι, με οδηγούσαν πάντα οι άλλοι εκεί που ήθελαν – μια δεξιά, μια αριστερά, μια μπροστά και πέντε πίσω. Πότε αναποδογυριζόμουν κι έβγαινα σώα και πότε πάλευα με τα κύματα να νικήσω τη φουρτούνα. Τα σημάδια, όμως, δύσκολα φεύγουν ή και καθόλου. Εξαρτάται πόσο βαθύ είναι το τραύμα. Στην ιστορία μου, όλα άρχισαν από ένα λάθος. Ένα λάθος όνομα… Μια λάθος στιγμή! Πόσο παράξενη είναι η ζωή…»

Άραγε η Μιλένα και η Χριστίνα θα καταφέρουν ν’ αντέξουν και να βγουν σώες με τα τόσα χτυπήματα της μοίρας; Δυο ιστορίες παράλληλες. Δυο κοπέλες έρμαιο της μοίρας και της τύχης. Ένα μυθιστόρημα γεμάτο αγωνία, γέλιο, δάκρυ, συγκίνηση και ανατροπές…

ISBN 9789601420240

Λίγα λόγια για την συγγραφέα

Η Έμιλυ Παυλίδου γεννήθηκε στην Κύπρο, στην όμορφη αλλά κατεχόμενη από τα τουρκικά στρατεύματα πόλη, την Αμμόχωστο. Μετά τον πόλεμο του 1974 εγκαταστάθηκε με τους γονείς της στη Λεμεσό, όπου κατοικεί μέχρι και σήμερα.

Έπειτα από σπουδές στην Αθήνα στον κλάδο της αρχιτεκτονικής, εργάστηκε για πολλά χρόνια σε οικογενειακή επιχείρηση. Από το γάμο της απέκτησε δύο αγόρια, τον Παύλο-Κωνσταντίνο και τον Ρολάνδο. Από μικρή είχε καλλιτεχνική φλέβα. Πάντα της άρεσε να διαβάζει, να ζωγραφίζει και να γράφει. Έχει μια μεγάλη προσωπική συλλογή ποιημάτων. Μοναδικός της σκοπός μέσα από το λογοτεχνικό της έργο είναι να μοιραστεί με τους αναγνώστες τις εμπνεύσεις και τα ερεθίσματα που της έχει δώσει η ίδια η ζωή.

Εκδοτικός Οίκος

Διαβάστε επίσης...

Please wait...

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για όλα τα νέα του βιβλίου κατευθείαν στο e-mail σας. Εγγραφείτε τώρα!