Μαμά, τι χρώμα έχει το μυαλό μου;

Πώς γίνεσαι ο ήρωας του δικού σου παραμυθιού; Πώς ξεγλυστράς από την πραγματικότητα στο όνειρο και πίσω; Και αν μπορείς και τα καταφέρνεις όλα αυτά, σκέφτηκες ποτέ τι χρώμα έχει το μυαλό σου; Ο Μιχαήλ Άγγελος, ένα αγόρι στην ηλικία σου, ίσως λίγο μικρότερο – ίσως λίγο μεγαλύτερο, κάνει απίστευτα ταξίδια με τη φαντασία του. Καμιά φορά παίρνει και τη μαμά του μαζί για να της θυμίζει να μην ξεχνά πώς είναι να είσαι παιδί…

Αλήθεια έχει χρώμα το μυαλό; Κι αν έχει, πώς είναι; Μάθετε μέσα από την τρυφερή ιστορία της Στέλλας Τζανέτη πώς γίνεται να ανοίξουμε παράθυρο στη φαντασία, στο όνειρο και στην Αγάπη με οδηγό το ζεστό φως των Χριστουγέννων, ακόμα κι αν είμαστε κουκουλωμένοι… στο ζεστό μας πάπλωμα!

ISBN 9786185093143, έκδοση 2015

Λίγα λόγια για την συγγραφέα

Η Στέλα Τζανετή γεννήθηκε τον Μάιο του 1973 στην Αθήνα. Άρχισε να γράφει από όταν θυμάται τον εαυτό της. Σιγά – σιγά το χαρτί έγινε ο δικός της φανταστικός φίλος, αυτός ο οποίος θα ήξερε όλα της τα μυστικά.

Αργότερα αποφάσισε να σπουδάσει Αγγλική Φιλολογία, ήθελε μέσα από τα βιβλία να ανακαλύπτει από τι προσπαθούν να ξεφύγουν οι άλλοι γράφοντας. Ολοκλήρωσε τις σπουδές της το 1998, όμως η ζωή την παρέσυρε σε άλλα μονοπάτια. Άφησε τα βιβλία και τους φανταστικούς κόσμους και προσγειώθηκε στην πραγματικότητα. Εργάστηκε 14 χρόνια σε πολυεθνικούς οργανισμούς ως Διευθύντρια Τμημάτων Εξυπηρέτησης Πελατών και 3 χρόνια στον χώρο της Ψυχικής Υγείας Παιδιών και Εφήβων ως Διοικητική Διευθύντρια.

Τον Σεπτέμβριο του 2013, μετά από μία περίοδο έντονης εσωτερικής αναζήτησης, αναθεώρησε όλα τα πράγματα που θεωρούσε μέχρι τότε σημαντικά, πήρε «τον δρόμο τον λιγότερο ταξιδευμένο» και αποφάσισε να τολμήσει να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα.

Και έτσι άρχισε να γράφει ξανά…

Εκδοτικός Οίκος

Διαβάστε επίσης...

Please wait...

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για όλα τα νέα του βιβλίου κατευθείαν στο e-mail σας. Εγγραφείτε τώρα!