Μικρά μυστικά καθημερινής συν-ύπαρξης

Μετά την επιτυχία του Ημερολογίου 2014 – Μικρά μυστικά καθημερινής ευ-τυχίας η Βίκυ Τσουλουχοπούλου Λίγγρη επιστρέφει με τα Μικρά μυστικά καθημερινής συν-ύπαρξης, το Ημερολόγιο για το 2015.

Συνύπαρξη σημαίνει αγάπη, σημαίνει επικοινωνία, σημαίνει αποδοχή. Όλοι μας αποζητούμε στη ζωή μας γαλήνιες και ισορροπημένες σχέσεις. Και όλοι μας κάπου βαθιά μέσα μας θεωρούμε ότι είναι ανέφικτο να περιμένουμε ότι έτσι θα είναι οι σχέσεις μας σε ολόκληρη τη ζωή μας.

Κι όμως, αυτό είναι μια πεποίθηση ριζωμένη μέσα μας που καθορίζει το πλαίσιο των σχέσεών μας. Και αυτό μπορεί και πρέπει να αλλάξει. Αρκεί να το αποφασίσουμε.
Δε χρειάζεται να περιμένουμε να αλλάξουν οι άλλοι. Αρκεί να αλλάξουμε εμείς. Και τότε το ανέφικτο γίνεται εφικτό. Φτάνει η πρόθεση μας να είναι ειλικρινής!

Αυτό το ημερολόγιο είναι φτιαγμένο για να σας βοηθά κάθε μέρα να ξεκινάτε σωστά! Δηλαδή με αγάπη, αποδοχή και επικοινωνία. Γι’ αυτό σας δίνει μικρά μυστικά καθημερινής συν-ύπαρξης!

ISBN 9780009967702, έκδοση 2014

Λίγα λόγια από την συγγραφέα

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα. Σπούδασα Διεθνείς Σχέσεις στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου, Δημόσιες Σχέσεις στο  Κολέγιο Αθηνών κι έκανα ένα χρόνο Βασικές Αρχές Ψυχολογίας στο Open University της Αγγλίας. 5gt53445

Το 2010 πήρα δίπλωμα και αντιπροσώπευση στην Ελλάδα για το σύστημα αυτοεξέλιξης BEST YEAR YET.

Με το NLP ασχολούμαι από το 2005. Διδάσκω σε ομάδες, αλλά και μεμονωμένα σε ιδιώτες. Μέσα από το NLP κατάφερα να αλλάξω τη ζωή μου και να επιτύχω στόχους με τρόπο που δεν είχα ποτέ φανταστεί. Βλέποντας τα δικά μου αποτελέσματα, αποφάσισα ότι αυτή η μέθοδος είναι πολύτιμη για όλους τους ανθρώπους που ζητούν να φτιάξουν μια καινούργια ζωή με τα δικά τους πιστεύω, τις δικές τους επιθυμίες και ανάγκες. Έτσι μπήκα σ’ αυτό το μαγικό ταξίδι που λέγεται NLP.

Οι άνθρωποι που βρέθηκαν και βρίσκονται μαζί μου σ’ αυτό το ταξίδι φέρνουν τα δικά τους αποτελέσματα και βιώνουν τη ζωή τους με ένα καινούργιο δημιουργικό τρόπο. Συνδέονται με τον εαυτό τους καλύτερα και δημιουργούν τις συνθήκες που επιθυμούν να έχουν σε κάθε τομέα της ζωής τους.

Βίκυ Τσουλουχοπούλου Λίγγρη

 

Εκδοτικός Οίκος

Διαβάστε επίσης...

Please wait...

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για όλα τα νέα του βιβλίου κατευθείαν στο e-mail σας. Εγγραφείτε τώρα!