Οι εικόνες της Χαρίκλειας

1973, 75 χρονών

Μερικές φορές τα πράγματα αρχίζουνε προτού αρχίσουν. Όπως η μοίρα μου – σφραγίσθηκε προτού γεννηθώ. Κι όμως, η μοίρα χρειάζεται ένα σταθερό χέρι να τραβήξει τα χαλινάρια της, να την κρατήσει στη διαδρομή, ώσπου να πραγματοποιηθεί το πεπρωμένο. Κι αυτό ιδιαίτερα τότε, που η μοίρα επρόκειτο να με τυραννήσει, να με ταράξει και να πετάξει τη ζωή μου στο χάος.Κώστας Χρυσός

Κάποτε ακούγεται σαν παραμύθι, μα είναι στο μυαλό μου τόσο ζωντανό και τώρα όσο πριν εβδομήντα χρόνια… αν κι αυτό δεν είναι πάντα ευλογία.

ISBN 9786185053987, έκδοση 2014

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα

Ο Κώστας Χρυσός γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, μεγάλωσε στο Άργος Αργολίδας και είναι μόνιμος κάτοικος στo Newcastle upon Tyne, Αγγλία, από το 1975. Είναι παντρεμένος, έχει τρία παιδιά και διδάσκει Information Systems στο North Tyneside College.

Το 2000 εξέδωσε μια συλλογή με ποιήματα 30 ετών, με τίτλο “Με άλλα λόγια”, “In other words” στα Ελληνικά και τα Αγγλικά, που έτυχε καλής κριτικής και στη Ελλάδα και στην Αγγλία.

Ποιήματά του έχουν εκδοθεί στην Ελλάδα (Νέα Πορεία, Ύφος, Μανδραγόρας, Παρατηρητής κ.α.) και στο εξωτερικό (Skyline Publications, LIVEr North).

Εκδοτικός Οίκος

Διαβάστε επίσης...

Please wait...

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για όλα τα νέα του βιβλίου κατευθείαν στο e-mail σας. Εγγραφείτε τώρα!