Οι φιλενάδες

Δεν είναι εύκολη η ζωή, όταν ο αγαπημένος σου σε παρατάει για μια άλλη, ενώ εσύ έχεις κάνει τόσα γι΄ αυτόν, και όταν μάλιστα διαθέτεις και όλο το πακέτο: κούκλα, νέα, επιτυχημένη επιστήμων!

Και βέβαια η ζωή γίνεται πιο δύσκολη, όταν ερωτεύεσαι στο καπάκι έναν άντρα δέκα χρόνια νεότερό σου που θέλει να στρώσει τον εαυτό του χαλί στα πόδια σου! Όλοι, φίλοι, γείτονες, συγγενείς και η μάνα σου η ίδια, νομίζουν ότι τους κάνεις πλάκα, όταν τους λες ότι αυτόν θα τον παντρευτείς! Άσε δε η μέλλουσα πεθερά…

Όμως η ζωή είναι γεμάτη πλάκες που οι άλλοι μάς πείθουν ότι είναι τραγικές καταστάσεις!

Έτσι και οι ηρωίδες μας εδώ, όταν αποφάσισαν πως η ζωή είναι ένα πέρασμα απ΄ το τίποτα, όταν αποφάσισαν να εμπιστευθούν την Αγάπη, όλα ως δια μαγείας τακτοποιήθηκαν όπως έπρεπε!

Μια αστεία, δροσερή, αισθηματική νουβέλα, με καθημερινούς ανθρώπους που αγωνίζονται για το αυτονόητο: την Αγάπη.

ISBN 9789606769375, έκδοση 2010

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα

O Αστέριος Μέρκος γεννήθηκε στη Νιγρίτα Σερρών, κατάγεται από μια τυπική αγροτική οικογένεια και μεγάλωσε μέσα στο πλαίσιο της επαρχιακής κουλτούρας αυτής της μακεδονικής κωμόπολης.

Σπούδασε στη Νομική Σχολή του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, στο τμήμα Πολιτικών Επιστημών και Δημόσιας Διοικήσεως, από όπου και έλαβε ειδίκευση στα μέσα μαζικής επικοινωνίας και ενημέρωσης. Παράλληλα αποφοίτησε από την ιδιωτική σχολή πληροφορικής Άξον.

Εκδοτικός Οίκος

Διαβάστε επίσης...

Please wait...

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για όλα τα νέα του βιβλίου κατευθείαν στο e-mail σας. Εγγραφείτε τώρα!