Ονειρεύτηκα να ζω…

Η Εύα είναι ένα ανασφαλές, με χαμηλή αυτοπεποίθηση, νεαρό κορίτσι που όταν ενηλικιώνεται, φεύγει από το νησί της έχοντας ως προορισμό την Αθήνα. Εκεί, αναζητά ν’ ανακαλύψει και να ζήσει το όνειρό της. Μια σειρά από διάφορες συγκυρίες την καλούν και την προκαλούν να αντιμετωπίσει και να ξεπεράσει τις ανασφάλειές της. Τότε, θ’ αγαπήσει πραγματικά τον εαυτό της. Η «καλή της νεράιδα» μεταμορφώνει με το μαγικό της ραβδάκι το ασχημόπαπο σε κύκνο και, με τον νέο της εαυτό, η Εύα έχει τη δυνατότητα να ζήσει μια ονειρεμένη ζωή. Χρήμα, δόξα, ομορφιά, αυτοπεποίθηση, όλα είναι στρωμένα σαν κόκκινο χαλί κάτω απ’ τα πόδια της. Η Εύα ζει επιτέλους το όνειρό της!

Ή μήπως όχι;

Όλ’ αυτά που έχει κατακτήσει ανταποκρίνονται στο πραγματικό της όνειρο; Ποιά είναι η αιτία που θα την κάνει ν’ απαρνηθεί όλα εκείνα που κάποιοι θα έδιναν και τη ζωή τους για να τ’ αποκτήσουν; Η απάντηση βρίσκεται στις μνήμες του παρελθόντος. Μία τυχαία συνάντηση με τον παιδικό της έρωτα θα της ανατρέψει όλη της τη ζωή. Μέσα από τα μάτια του θα δει το ουσιαστικό νόημα της ζωής και μέσα από τον τρόπο σκέψης του θα θυμηθεί το πραγματικό της όνειρο…

Έκδοση 2012

Λίγα λόγια για την συγγραφέα

Η Αθηνά – Διονυσία Γεωργακοπούλου – Παπαδοπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα, το Νοέμβριο του 1974. Έζησε στη Ζάκυθνο έως τα 15 της χρόνια, ενώ στη συνέχεια επέστρεψε στην Αθήνα όπου γνώρισε τον σύζυγο της το 1992. Ένα χρόνο αργότερα παντεύτηκε και σήμερα είναι μητέρα τριών αγοριών, ηλικίας 18 ετών, 16 ετών και 18 μηνών.

Η συγγραφή αποτελούσε πάντα για την ίδια μία εσωτερική ανάγκη έκφρασης και εκτόνωσης. Μέχρι σήμερα δεν είναι τολμήσει να «βγάλει στο φως» κάποιο κείμενό της, όμως το μυθιστόρημα «Ονειρεύτηκα να ζω» της το «επέβαλε» διακριτικά… Θεωρεί ότι η συγγραφή δεν περιορίζεται μόνο μέσα σε αίθουσες διδασκαλίας, γι’ αυτό και δεν είναι, υποχρεωτικά, αποτέλεσμα και συνέπεια σπουδών. Όπως αναφέρει και η ίδια «Είναι πιθανόν να πηγάζει, απλά, απ’ την προσωπική αντίληψη και παρατήρηση της ζωής, όπως και από την έμφυτη δυνατότητα έκφρασης σκέψεων και ιδεών».

Το μυθιστόρημά της Ονειρεύτηκα να ζω κυκλοφόρησε από τον εκδοτικό οίκο iWrite τον Ιανουάριο του 2012.

Εκδοτικός Οίκος

Διαβάστε επίσης...

Please wait...

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για όλα τα νέα του βιβλίου κατευθείαν στο e-mail σας. Εγγραφείτε τώρα!