Ο θρύλος των ιπτάμενων φρουρών – Η αιχμαλωσία

Ο Σόρεν μεγαλώνει ευτυχισμένος με την οικογένειά του στο Δάσος Τυτώ, ένα ήσυχο βασίλειο όπου κατοικούν ειρηνικά οι Πεπλόγλαυκες. Όμως το κακό παραμονεύει στον κόσμο των κουκουβάγιων και απειλεί να καταστρέψει τη γαλήνη των Τυτονιδών και να αλλάξει για πάντα τη ζωή του Σόρεν…

Όταν ο Σόρεν πέφτει μυστηριωδώς από τη φωλιά του, αιχμαλωτίζεται και οδηγείται σε ένα σκοτεινό, αποκρουστικό φαράγγι. Το αποκαλούν ορφανοτροφείο, όμως ο Σόρεν πιστεύει ότι είναι κάτι πολύ χειρότερο… Μαζί με τη φίλη του την Γκίλφι συνειδητοποιούν ότι η μόνη διέξοδος διαφυγής είναι προς τον ουρανό. Θα πρέπει να επιχειρήσουν κάτι που δεν έχουν δοκιμάσει ποτέ: να πετάξουν.

Κι έτσι, ένα μαγικό ταξίδι ξεκινά. Στην πορεία, ο Σόρεν και η Γκάλφι γνωρίζουν τον Λαγούμη και τον Αποσπερίτη. Οι τέσσερις μικρές κουκουβάγιες θα πρέπει να αναζητήσουν μαζί την αλήθεια και να προσπαθήσουν να προστατέψουν τον κόσμο τους από την τρομακτική απειλή…Kathryn Lasky

ISBN 9789603067535, έκδοση 2010

Λίγα λόγια για την συγγραφέα

Η Κάθριν Λάσκι (Kathryn Lasky) γεννήθηκε τον Ιούνιο του 1944 και μεγάλωσε στην Ινδιανάπολη.

Το ενδιαφέρον της για συγγραφή βιβλίων γρήγορα καρποφόρησε, εκδίδοντας σειρές βιβλίων όπως το «Dear America» και «Τα Βασιλικά Διηγήματα».

Πολλές φορές τα βιβλία της έχουν φτάσει στη κορυφή της προτίμησης του αναγνωστικού κοινού, σημειώνοντας ρεκόρ πωλήσεων. Τα βιβλία που αφορούν στο «Θρύλο των Ιπταμένων Φρουρών», είναι η τελευταία συγγραφική επιτυχία της, με 15 βιβλία να απαρτίζουν τη σειρά.

 

Εκδοτικός Οίκος

Διαβάστε επίσης...

Please wait...

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για όλα τα νέα του βιβλίου κατευθείαν στο e-mail σας. Εγγραφείτε τώρα!