Ο θρύλος των ιπτάμενων φρουρών – Το ταξίδι

Ξεκίνησε σαν ένα παιδικό όνειρο, ένα όνομα βγαλμένο από τους θρύλους… Ο Σόρεν, η Γκίλφι, ο Αποσπερίτης και ο Λαγούμης, η συντροφιά των τεσσάρων γενναίων κουκουβαγιών, αναζητούν το Μεγάλο Δέντρο του Γκάχουλ, ένα μυθικό μέρος όπου ελπίζουν να βρουν βοήθεια ώστε να πολεμήσουν το κακό που μαστίζει τον κόσμο τους.

Το ταξίδι είναι μακρύ και κουραστικό. Όταν ο Σόρεν και οι φίλοι του βρίσκουν τελικά τους Φρουρούς του Γκα’Xουλ, ανακαλύπτουν ένα νέο σπιτικό αλλά και μια νέα πρόκληση. Θα δοκιμαστούν με τρόπους που δε φαντάζονταν ποτέ και θα αντιμετωπίσουν προκλήσεις που ξεπερνούν ακόμα και τα όνειρά τους, καθώς μαθαίνουν νέες δεξιότητες και κάνουν καινούριους φίλους.

Αν καταφέρουν να αντεπεξέλθουν στις δυσκολίες, θα γίνουν σύντομα αληθινές κουκουβάγιες του Γκα’Xουλ – ειλικρινείς και γενναίες, σοφές και ικανές. Αρετές που πολύ σύντομα θα κληθούν να αποδείξουν πως κατέχουν στην πράξη…Kathryn Lasky

Τα δημοφιλή και αγαπημένα βιβλία της Κάθριν Λάσκι μεταφέρθηκαν στη μεγάλη οθόνη, στην οικογενειακή περιπέτεια φαντασίας «Ο Θρύλος των Ιπτάμενων Φρουρών», από τους δημιουργούς του Happy Feet και διά χειρός του καταξιωμένου σκηνοθέτη Ζακ Σνάιντερ.

ISBN 9789604970001, έκδοση 2010

Λίγα λόγια για την συγγραφέα

Η Κάθριν Λάσκι (Kathryn Lasky) γεννήθηκε τον Ιούνιο του 1944 και μεγάλωσε στην Ινδιανάπολη.

Το ενδιαφέρον της για συγγραφή βιβλίων γρήγορα καρποφόρησε, εκδίδοντας σειρές βιβλίων όπως το «Dear America» και «Τα Βασιλικά Διηγήματα».

Πολλές φορές τα βιβλία της έχουν φτάσει στη κορυφή της προτίμησης του αναγνωστικού κοινού, σημειώνοντας ρεκόρ πωλήσεων. Τα βιβλία που αφορούν στο «Θρύλο των Ιπταμένων Φρουρών», είναι η τελευταία συγγραφική επιτυχία της, με 15 βιβλία να απαρτίζουν τη σειρά.

Εκδοτικός Οίκος

Διαβάστε επίσης...

Please wait...

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για όλα τα νέα του βιβλίου κατευθείαν στο e-mail σας. Εγγραφείτε τώρα!