Ο Θρύλος των ιπτάμενων φρουρών – Η διάσωση

Από τη στιγμή που βρέθηκε μακριά από τη φωλιά του, αιχμάλωτος στην Ακαδημία του Αγίου Αιγωλιού για Ορφανές Κουκουβάγιες, ο Σόρεν ποθούσε απεγνωσμένα να ξαναδεί τη μικρή του αδελφή, την Έγκλαντιν.

Τώρα πια η Έγκλαντιν έχει επιστρέψει στη ζωή του, αλλά έχει περάσει από τρομερές δοκιμασίες που δυσκολεύεται ακόμα και να περιγράψει… ενώ παράλληλα ο Ζίαλριμπ, ο μέντορας του Σόρεν, έχει μυστηριωδώς εξαφανιστεί δυο μήνες τώρα. Βαθιά στο στομάχι του, κάτι πιο δυνατό από προαίσθημα λέει στον Σόρεν πως υπάρχει μια σύνδεση ανάμεσα σε αυτά τα δύο μυστηριώδη γεγονότα.

Ο Σόρεν, η Γκίλφι, ο Αποσπερίτης και ο Λαγούμης ξεκινούν ένα ριψοκίνδυνο ταξίδι για να σώσουν τον Ζίαλριμπ. Ο Σόρεν θα έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με μια δύναμη πολύ πιο επικίνδυνη από οτιδήποτε θα μπορούσαν να σχεδιάσουν ποτέ οι αρχηγοί του Αγίου Αιγωλιού – και με μια αλήθεια που απειλεί να καταστρέψει ολοκληρωτικά το βασίλειο των κουκουβαγιών…Kathryn Lasky

Τα δημοφιλή και αγαπημένα βιβλία της Κάθριν Λάσκι μεταφέρονται στη μεγάλη οθόνη, στην οικογενειακή περιπέτεια φαντασίας «Ο Θρύλος των Ιπτάμενων Φρουρών», από τους δημιουργούς του Happy Feet και διά χειρός του καταξιωμένου σκηνοθέτη Ζακ Σνάιντερ.

ISBN 9789604970209, έκδοση 2011

Λίγα λόγια για την συγγραφέα

Η Κάθριν Λάσκι (Kathryn Lasky) γεννήθηκε τον Ιούνιο του 1944 και μεγάλωσε στην Ινδιανάπολη.

Το ενδιαφέρον της για συγγραφή βιβλίων γρήγορα καρποφόρησε, εκδίδοντας σειρές βιβλίων όπως το «Dear America» και «Τα Βασιλικά Διηγήματα».

Πολλές φορές τα βιβλία της έχουν φτάσει στη κορυφή της προτίμησης του αναγνωστικού κοινού, σημειώνοντας ρεκόρ πωλήσεων. Τα βιβλία που αφορούν στο «Θρύλο των Ιπταμένων Φρουρών», είναι η τελευταία συγγραφική επιτυχία της, με 15 βιβλία να απαρτίζουν τη σειρά.

Εκδοτικός Οίκος

Διαβάστε επίσης...

Please wait...

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για όλα τα νέα του βιβλίου κατευθείαν στο e-mail σας. Εγγραφείτε τώρα!