Ο Πίτερ Παν και οι κλέφτες των σκιών

Σειρά Μικρή Πυξίδα (από 11 ετών)

Ο Πίτερ, το ορφανό και γενναίο αγόρι του βιβλίου «Ο Πίτερ Παν και οι Αστροκυνηγοί», αφήνει τη σχετική ασφάλεια του Νησιού των Μαλακίων μαζί με τη φίλη του την Τίνκερμπελ για τους λασπωμένους και επικίνδυνους δρόμους του Λονδίνου.

Κατά τη διάρκεια ενός δύσκολου ταξιδιού στη θάλασσα, τα δυο παιδιά θα συναντήσουν το σκοτεινό λόρδο Όμβρο, μια αινιγματική, απειλητική φιγούρα, που είναι αποφασισμένος να ανακτήσει την αστρόσκονη μαζί με τις μαγικές δυνάμεις που εκλύονται από αυτήν.

Στο Λονδίνο ο Πίτερ θα προσπαθήσει να εντοπίσει τη Μόλι. Ωστόσο, δεν είναι το αγόρι που ήταν παλιά. Και ο λόρδος Όμβρος είναι εντελώς διαφορετικός από οτιδήποτε άλλο έχει δει ο κόσμος.

Ο Ντέιβ Μπάρι και ο Ρίντλεϊ Πίρσον τα κατάφεραν και πάλι! Έγραψαν μια ακαταμάχητη ιστορία, την οποία οι αναγνώστες δεν θα θέλουν να αφήσουν από τα χέρια τους.

ISBN 9789604534715, έκδοση 2008

Λίγα λόγια για τους συγγραφείς

Ο Ντέιβ Μπάρι εργάζεται ως αρθρογράφος στην εφημερίδα The Miami Herald. Έχει τιμηθεί με το βραβείο Πούλιτζερ. Επίσης, έχει γράψει πολλά βιβλία, μεταξύ των οποίων: Dave Barry’s Complete Guide to Guys, Dave Barry Slept Here κ.ά.

Ο Ρίντλεϊ Πίρσον έχει γράψει είκοσι δύο μυθιστορήματα, μεταξύ των οποίων: The Body of David Hayes, The First Victim, Parallel Lies κ.ά. Ήταν ο πρώτος Αμερικανός στον οποίο απονεμήθηκε ο τίτλος του Μέλους του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης στον τομέα του Αστυνομικού Μυθιστορήματος.

Εκδοτικός Οίκος

Διαβάστε επίσης...

Please wait...

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για όλα τα νέα του βιβλίου κατευθείαν στο e-mail σας. Εγγραφείτε τώρα!