Ο σοκολατένιος ιππότης στην εξόριστη πολιτεία

Ό,τι έπλαθε η φαντασία και το όνειρο του καθενός υλοποιούνταν αμέσως. Από τους μεγαλύτερους φόβους μέχρι τα πιο τρελά όνειρα. Βέβαια, καθώς δεν ήταν δυνατό όλα αυτά να χωρέσουν και να συνυπάρξουν, υπήρχε μία δικλείδα ασφαλείας για να γίνεται κάποιο ξεκαθάρισμα. Ο χρόνος.

Πώς μια χώρα από παραγωγική γίνεται μεταπρατική; Τι σχέση έχουν οι τρεις «εκσυγχρονιστές» μάγοι με την εξαφάνιση της φαντασίας; Πόσο γρήγορα το «μπορείς» μετατρέπεται σε «περίπου»; Ο Γιάμπσρα, ένα μικρό σοκολατένιο αγόρι, εμφανίζεται στην πρώην Χώρα του Μπορείς και νυν Χώρα του Περίπου, για να βοηθήσει τους επαναστάτες και «αντιφρονούντες» να διώξουν από την εξουσία τους «εκσυγχρονιστές» μάγους και να ελευθερώσουν τη Φαντασία.

Σε μια χώρα που δεν υπάρχουν όρια στη φαντασία και το όνειρο, ο Γιάμπσρα πιστεύει ότι «μπορεί» και καταφέρνει αυτό που όλοι θεωρούν αδύνατο.

ISBN 9786185097097, έκδοση 2014

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα

Ο Νίκος Σταματιάδης γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Πειραιά και θέατρο με δασκάλους τον Β. Διαμαντόπουλο και τον Γ. Ρήγα. Ταυτόχρονα ασχολήθηκε επαγγελματικά με τον σχεδιασμό και την κατασκευή κοσμημάτων. Έχει γράψει το μυθιστόρημα Το ημερολόγιο ενός αχινού (το ανώνυμο βιβλίο, 2013) το οποίο διασκευάστηκε για το θέατρο και ανέβηκε από την ομάδα «Studio υπό το μηδέν», καθώς και δύο θεατρικά έργα.

Εκδοτικός Οίκος

Διαβάστε επίσης...

Please wait...

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για όλα τα νέα του βιβλίου κατευθείαν στο e-mail σας. Εγγραφείτε τώρα!