Ο Jo Nesbo στην Αθήνα

Το μεγαλύτερο αστέρι της σύγχρονης αστυνομικής λογοτεχνίας συναντά τους Έλληνες αναγνώστες του!

Ο Jo Nesbo εδώ και χρόνια επισκέπτεται κάθε φθινόπωρο το νησί της Καλύμνου για ξεκούραση και αναψυχή. Φέτος, κάνει μια στάση στην Αθήνα για να συναντήσει τους… Nesbomaniacs, το ήδη φανατικό κοινό των βιβλίων του.

Το μεγαλύτερο event της νέας σεζόν για τον εκδοτικό χώρο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2015, στις 8 το βράδυ, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (Βασιλίσσης Σοφίας και Κόκκαλη, αίθουσα «Χρ. Λαμπράκης»), όπου ο συγγραφέας – φαινόμενο θα συνομιλήσει με τον δημοσιογράφο Αντώνη Καρπετόπουλο για τα βιβλία του και τον διάσημο επιθεωρητή του Χάρι Χόλε. Θα απαντήσει στις ερωτήσεις του κοινού και θα υπογράψει αντίτυπα των βιβλίων του. Οι Έλληνες αναγνώστες θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τον Νορβηγό συγγραφέα που καθήλωσε εκατομμύρια αναγνώστες σε όλο τον κόσμο!

Η είσοδος είναι ελεύθερη με δελτία εισόδου. Η διανομή των δελτίων θα ξεκινήσει την ίδια μέρα από τις 6:30 το απόγευμα. Θα υπάρχει ταυτόχρονη μετάφραση, ενώ στον χώρο της εκδήλωσης θα διατίθενται τα βιβλία του.

Jo Nesbø © Cato Lein

Jo Nesbø © Cato Lein

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

MEGARON PLUS

ΝΟΡΒΗΓΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΚΑΙ ΝΟΡΒΗΓΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΘΗΝΩΝ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ

Συνέντευξη Τύπου

Λίγο πριν από την εκδήλωση, ο Jo Nesbo δίνει ραντεβού με τους δημοσιογράφους σε μια ανοικτή συνέντευξη Τύπου, στις 6:30 μ.μ., στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (αίθουσα συνεδριακού 1). Ευκαιρία να γνωρίσετε από κοντά και να «ανακρίνετε» τον διάσημο συγγραφέα.

Ποιος είναι ο Jo Nesbo

Ο Jo Nesbo, ο πιο επιτυχημένος συγγραφέας αστυνομικού στη Νορβηγία, θεωρείται σήμερα ο βασιλιάς της σκανδιναβικής αστυνομικής λογοτεχνίας και ένας από τους σημαντικότερους εκπροσώπους του είδους παγκοσμίως. Βραβευμένος με τα πιο έγκυρα βραβεία και με μοναδικά ρεκόρ πωλήσεων, τα βιβλία του έχουν ξεπεράσει σε πωλήσεις τα 25.000.000 αντίτυπα, εκδίδονται σε περισσότερες από 40 χώρες, ενώ ακόμη κι ο ίδιος δεν μπορεί να εξηγήσει τη μεγάλη επιτυχία του. Θεωρεί ότι είναι αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς, του πάθους του να διηγείται ιστορίες, ενδεχομένως και λίγης τύχης και –ελπίζει– κάποιου ταλέντου.

Στο συνημμένο αρχείο θα βρείτε πλούσιο υλικό και αναλυτικές πληροφορίες για τον συγγραφέα και τα βιβλία του, ώστε να προετοιμάσετε αφιερώματα. Επισκεφθείτε και το επίσημο site του www.jonesbo.com όπου θα βρείτε πολλά βίντεο και συνεντεύξεις του.

Jo Nesbø © Håkon Eikesdal

Jo Nesbø © Håkon Eikesdal

Τα βιβλία του:

Ο χιονάνθρωπος

Το αστέρι του διαβόλου

Αίμα στο χιόνι

Ο γιος

Η νυχτερίδα

Ο φαντομάς

Η λεοπάρδαλη

Κυνηγοί κεφαλών

Το αστέρι του διαβόλου

Νέμεσις

Οι κατσαρίδες

Αστυνομία

Ο κοκκινολαίμης

Ο λυτρωτής

Εκδοτικός Οίκος

Διαβάστε επίσης...

Please wait...

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για όλα τα νέα του βιβλίου κατευθείαν στο e-mail σας. Εγγραφείτε τώρα!