Πέντε εκατομμύρια για να μ΄ αγαπάς!

Πέντε εκατομμύρια για την αγάπη μιας γυναίκας. Πέντε εκατομμύρια για να αγοράσει το πάθος της, τα νιάτα τής, την ομορφιά της. και να επικρατήσει η ματαιοδοξία η λογική και το χρήμα του.

Όμως ο έρωτας δεν υπακούει την λογική αλλά ταξιδεύει, ονειρεύεται και επιλέγει μια πολυτελή κρουαζιέρα στην άκρη του κόσμου για να αναμετρηθεί με το χρήμα. Η Αντιγόνη είναι έτοιμη να ζήσει την πιο ανατρεπτική στιγμή της ζωής της. Η αγάπη της έχει να αντιμετωπίσει διλήμματα, παγίδες και τους επίδοξους μνηστήρες που θα ξεπεράσουν στα όριά τους για να την κατακτήσουν. Εκεί λοιπόν, στην μακρινή Ουσουάια, την τελευταία πόλη της γης, θα αναζητήσει η Αντιγόνη τις απαντήσεις που ψάχνει.

Μια τρυφερή, ευαίσθητη αλλά και χιουμοριστική ιστορία για την αέναη μάχη του έρωτα με το χρήμα.

ISBN 9789606813009, έκδοση 2008

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα

Ο Γιώργος Α. Φυτιλής γεννήθηκε στα Πιέρια, μέσα σε μια σαρακατσάνικη στάνη κι έζησε τα παιδικά κι εφηβικά του χρόνια στΓιώργος Φυτιλήςο Πολύκαστρο της Μακεδονίας. Σπούδασε πολιτικές και οικονομικές Επιστήμες στο πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και το 1979 παρακολούθησε σεμινάρια διεθνούς δικαίου στο πανεπιστήμιο του Στρασβούργου, με υποτροφία του Συμβουλίου της Ευρώπης.

Πέραν της πεζογραφίας, ασχολείται με τη λαογραφία και κύρια με τη μελέτη των γλωσσικών ιδιωμάτων του λαού μας.

Είναι πατέρας δυο παιδιών. Το 1992 τιμήθηκε με βραβείο από τη ΧΕΝ Πειραιά για το μυθιστόρημά του «Κι ο Θεός έπλασε τον άνθρωπο». Είναι τακτικό μέλος της Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών.

Εκδοτικός Οίκος

Διαβάστε επίσης...

Please wait...

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για όλα τα νέα του βιβλίου κατευθείαν στο e-mail σας. Εγγραφείτε τώρα!