Πνοή ζωής με άρωμα θανάτου

Η Χαρά διηγείται την ιστορία μιας νέας κοπέλας που επιλέγει τον κόσμο των παραισθήσεων για να ξεφύγει από τη ματαιότητα της έφηβης ζωής της. Μια επιλογή που δεν θα αργήσει να την οδηγήσει σε αδιέξοδο.

Φυλακή, περιθώριο, ψυχιατρείο. Όλο και πιο κοντά στο θάνατο. Εκεί που όλα τελειώνουν… για να ξεκινήσουν με νέα αγάπη για τη ζωή.

«Η Χαρά Αυγερινού υπήρξε μια από τις πρώτες γυναίκες στην Ελλάδα που φυλακίστηκε για κατοχή και χρήση ναρκωτικών ουσιών. Παρά τη διαπόμπευση της από τα Μ.Μ.Ε. για παραδειγματισμό, με δικαστική απόφαση, βρήκε τη δύναμη να ξεπεράσει τα ναρκωτικά και την κοινωνική απαξίωση. Ολοκλήρωσε με επιτυχία το πρόγραμμα υποκατάστασης με μεθαδόνη του ΟΚΑΝΑ, όπου και εργάζεται ως θεραπεύτρια -μοναδική περίπτωση ως πρώην μέλος του- προσφέροντας στήριξη σε νέους που προσπαθούν να ξεφύγουν από τη μάστιγα. (Γιώτα Μυρτσιώτη, Δημοσιογράφος, «Καθημερινή»)

«Το βιβλίο έχει όλα τα στοιχεία ενός μυθιστορηματικού έργου που συναρπάζει, με τη διαφορά ότι πρόκειται για αληθινή ιστορία. Αν διαβάσετε αυτό το βιβλίο όλα τα επινοημένα θα σας φανούν ψεύτικα». (Βασίλης Βασιλικός, Συγγραφέας)

Μια αληθινή ιστορία, σοκαριστική, ωμή κι ελπιδοφόρα. Μια αχτίδα φωτός μέσα από το απόλυτο σκοτάδι. Ένα μήνυμα ζωής, όταν ο θάνατος σου κλείνει το μάτι.

ISBN 9789609942256, έκδοση 2011

Λίγα λόγια για την συγγραφέα

Η Χαρά Αυγερινού υπήρξε μια από τις πρώτες γυναίκες στην Ελλάδα που φυλακίστηκε για κατοχή και χρήση ναρκωτικών ουσιών. Παρά τη διαπόμπευση της από τα Μ.Μ.Ε.  για παραδειγματισμό, με δικαστική μάλιστα απόφαση, βρήκε τη δύναμη να ξεπεράσει τα ναρκωτικά και την κοινωνική απαξίωση.
Ολοκλήρωσε με επιτυχία το πρόγραμμα υποκατάστασης με μεθαδόνη του ΟΚΑΝΑ, όπου και εργάζεται ως θεραπεύτρια, προσφέροντας στήριξη σε νέους που προσπαθούν να ξεφύγουν από τη μάστιγα…

Εκδοτικός Οίκος

Διαβάστε επίσης...

Please wait...

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για όλα τα νέα του βιβλίου κατευθείαν στο e-mail σας. Εγγραφείτε τώρα!