Πολύ σκληρή για να πεθάνει

Η διάγνωση για ένα χρόνιο, εκφυλιστικό και ανίατο νόσημα, αλλάζει τον άνθρωπο. Πώς θα μπορούσε να μην το κάνει, αφού τώρα πια είναι όλα διαφορετικά; Πόσο εύκολο είναι να το αποδεχτεί κανείς αυτό;

Μια προσωπική ιστορία ξετυλίγεται σιγά-σιγά, γεμάτη από σκέψεις, συναισθήματα, αντοχές και αποφασιστικότητα μέσα από την παράθεση ιατρικών δεδομένων για το τι είναι η Πολλαπλή Σκλήρυνση. Πόσο δύσκολο είναι να εκπαιδεύσεις τους γύρω σου να το αντιμετωπίσουν κι αυτοί και να μάθουν να σε βοηθούν, και πόσο στείρα και μονόπλευρη είναι η κλασική αντιμετώπιση μόνο με τη φαρμακευτική αγωγή.

Μια αναφορά στην αρχαία θεραπευτική μέθοδο ταξιδεύει τον αναγνώστη και τον βάζει να σκεφτεί και να αναθεωρήσει ότι μόνο τα σύγχρονα δεδομένα θεραπευτικής αντιμετώπισης υπάρχουν και να υιοθετήσει κι άλλες πρακτικές, που δεν είναι ανέφικτες σήμερα.

Το βιβλίο Πολύ σκληρή για να πεθάνει επιχειρεί να αφυπνίσει τον αναγνώστη και να τον στρέψει στον εθελοντισμό για τη βελτίωση της σωματικής και ψυχικής του υγείας, καθώς ο εγκέφαλός μας καταγράφει όλες τις αλτρουιστικές δράσεις και μετά μας ενθαρρύνει να εξωτερικεύσουμε τη γενναιοδωρία που έχουμε μέσα μας.

ISBN 9786188050280, έκδοση 2013

Μαίρη Πικούνη

Εκδοτικός Οίκος

Διαβάστε επίσης...

Please wait...

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για όλα τα νέα του βιβλίου κατευθείαν στο e-mail σας. Εγγραφείτε τώρα!