Πώς να γίνεις δημοφιλής

Η ιστορία μιας πραγματικής ξενέρωτης

Είναι δυνατόν τα ρόλεϊ, οι κορσέδες, η βαζελίνη και μια σειρά πέρλες να κάνουν ένα ντροπαλό κορίτσι να βγει από το καβούκι του; Η Μάγια Βαν Γουάγκενεν πρόκειται να το μάθει πολύ σύντομα.

Η Μάγια δεν ήταν ποτέ δημοφιλής. Μάλλον ανήκε κάπου στον πάτο της κοινωνικής ιεραρχίας, «στο χαμηλότερο επίπεδο ανθρώπων στο σχολείο που δεν πληρώνονται για να είναι εκεί». Προτού ξεκινήσει την Τρίτη Γυμνασίου, όμως, αποφασίζει να κάνει ένα διαφορετικό κοινωνικό πείραμα: να ακολουθήσει για όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς έναν οδηγό της δεκαετίας του ’50 με θέμα «Πώς να γίνεις δημοφιλής», γραμμένο από την Μπέτι Κορνέλ, πρώην έφηβο μοντέλο.

Τα αποτελέσματα είναι ξεκαρδιστικά, συχνά στενόχωρα αλλά γεμάτα εκπλήξεις. Με χιούμορ και χάρη, το ταξίδι της Μάγια θα προσφέρει στους αναγνώστες όλων των ηλικιών ένα μάθημα αυτοπεποίθησης και θα τους βοηθήσει να καταλάβουν τι πραγματικά σημαίνει να είσαι δημοφιλής.

ISBN 9786180106916, έκδοση 2015

Λίγα λόγια για την συγγραφέα

Η Μάγια Βαν Γουάγκενεν είναι δεκαέξι χρόνων. Όταν δε γράφει στον υπολογιστή της, της αρέσει να διαβάζει, να βλέπει αγγλικές τηλεοπτικές σειρές και να τρώει σοκολάτα.Μάγια Βαν Γουάγκενεν

Ζει με τους γονείς της και τα δύο αδέλφια της στην πολιτεία της Τζόρτζια των Ηνωμένων Πολιτειών. Μπορεί να είναι στο λύκειο, αλλά εξακολουθεί να μοιράζεται το δωμάτιό της με τον μικρότερο αδελφό της. Ως εκ θαύματος, δεν έχουν ακόμα σκοτώσει ο ένας τον άλλον!

Το 2013 το περιοδικό Time τη συμπεριέλαβε στον κατάλογο με τους εφήβους με τη μεγαλύτερη επιρροή. Το βιβλίο της Πώς να γίνεις δημοφιλής κυκλοφορεί σε 20 γλώσσες, ενώ τα κινηματογραφικά του δικαιώματα έχουν πουληθεί στην Dreamworks.

Εκδοτικός Οίκος

Διαβάστε επίσης...

Please wait...

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για όλα τα νέα του βιβλίου κατευθείαν στο e-mail σας. Εγγραφείτε τώρα!