Πώς να ξεπεράσεις το διαζύγιο

Η διαδικασία του διαζυγίου μπορεί να κλονίσει συναισθηματικά το άτομο που την υφίσταται και να του προκαλέσει αφόρητο πόνο. Το βιβλίο αυτό θα σας βοηθήσει να αποδεχθείτε την πραγματικότητα, να κατανοήσετε ευκολότερα τι ήταν αυτό που πήγε στραβά και να διαχειριστείτε τη δίνη των συναισθημάτων που σας κατακλύζουν.

Με σαφή και απλά βήματα, αυτός ο πρακτικός οδηγός θα σας δείξει πώς:

  • Να ξεπεράσετε τις υπάρχουσες αλλά και τις πιθανές προκλήσεις.
  • Να συμβιβαστείτε με το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της κατάστασής σας.
  • Να καταστρώσετε ένα προσωπικό σχέδιο δράσης, αφού λάβετε υπόψη κάποιες πολύτιμες συμβουλές σε οικονομικά και νομικά ζητήματα.
  • Να οικοδομήσετε μια σχέση με τον/την πρώην σας που θα σας επιτρέψει να επικοινωνείτε αποτελεσματικά.

Ένα χρήσιμο βιβλίο που όχι μόνο θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε με τον πιο υγιή τρόπο ένα διαζύγιο, αλλά θα σας δώσει, επιπλέον, τα κατάλληλα εφόδια ώστε να χτίσετε ένα ασφαλές και ευτυχισμένο μέλλον.

“Αυτό το εξαιρετικό βιβλίο δίνει σε κάθε ζευγάρι τη δυνατότητα να αποκτήσει την ψυχραιμία και τη νηφαλιότητα που απαιτούνται ώστε να οδηγηθεί σε έναν πολιτισμένο χωρισμό.”DAILY MAIL

ISBN 9789604537402, έκδοση 2010

Λίγα λόγια για την συγγραφέα

Η Πόλα Χολ είναι ψυχοθεραπεύτρια σε θέματα σεξουαλικής συμπεριφοράς και σχέσεων, και εργάζεται επί σειρά ετών με ζευγάρια, οικογένειες και νέους ανθρώπους· παράλληλα, είναι σύμβουλος νέων και οικογενειών στον βρετανικό κρατικό οργανισμό Relate για περισσότερο από δεκαπέντε χρόνια. Σχόλιά της αναφορικά με ζητήματα όπως το διαζύγιο, ο χωρισμός και τα προβλήματα των νέων δημοσιεύονται τακτικά στον Τύπο –εφημερίδες, γυναικεία και νεανικά περιοδικά- και στο Διαδίκτυο, και αναμεταδίδονται από τοπικά και εθνικά ραδιοτηλεοπτικά μέσα του Ηνωμένου Βασιλείου.

Εκδοτικός Οίκος

Διαβάστε επίσης...

Please wait...

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για όλα τα νέα του βιβλίου κατευθείαν στο e-mail σας. Εγγραφείτε τώρα!