Σου γράφω…

Κάπου στα βάθη της ψυχής, η γενναιοδωρία πλημμυρίζει το συναίσθημα ανεξέλεγκτα. Δώρο Θεού η απόσταξη της αλήθειας και της ευλογίας, θωπεία μοίρας, γαλήνη ψυχής. Δεν θέλω πολλά! Τα θέλω όλα…

Όταν η αγκαλιά της άνοιξης ανατέλλει την αγάπη, τα φύλλα του ίμερου πλέκουν το στεφάνι του έρωτα, οι αχτίδες του ήλιου κεντούν τα πέπλα του πάθους, οι αισθήσεις πυρακτώνουν τους χτύπους της φλέβας, ο ήχος της αποκορύφωσης ποτίζει το βωμό της τελετουργίας στην απόλυτη συνύπαρξη.

Η απόσταξη της στιγμής επιμένει να χρωματίζει την παρακμή της λέξης που κατρακυλάει από απρόσεκτα χείλη, σαν ηχώ:

«Όχι, δεν μπορώ να σου χαρίσω τα όνειρα που έκρυβες στο προσκεφάλι σου».

Και το δηλητήριο του σκορπιού ξεστομίζει την αλήθεια που όλο και πιο σφιχτά μ’ αγκαλιάζει…Μαίρη Γκαζιάνη

ISBN 9789609920117, έκδοση 2012

Λίγα λόγια για την συγγραφέα

Η Μαίρη Γκαζιάνη γεννήθηκε στα Ιωάννινα. Μεγάλωσε στην Αθηνά, όπου ζει μέχρι σήμερα, και εργάσθηκε αρκετά χρόνια ως τραπεζοϋπάλληλος.

Έχει ασχοληθεί ερασιτεχνικά με τη φωτογραφία, διατελώντας δραστήριο μέλος της Ελληνικής Φωτογραφικής Εταιρείας (ΕΦΕ) και λαμβάνοντας μέρος σε εκθέσεις και διαγωνισμούς, με πολλές διακρίσεις στο ενεργητικό της.

Τα τελευταία χρόνια ασχολείται με τη ζωγραφική και εκθέτει τα έργα της σε ατομικές και σε ομαδικές εκθέσεις.

Τον Μάιο του 2012 κυκλοφόρησε την πρώτη ποιητική της συλλογή με τίτλο «Σου γράφω…» από τις εκδόσεις-βιβλιοπωλείο «Άβακας».

Επίσης είναι η δημιουργός των στίχων του τραγουδιού «Για όλα αυτά που είσαι» σε μουσική Σάκη Τσιλίκη και του «Απόψε» σε μουσική Γιάννη Βαμβακάρη.

Εκδοτικός Οίκος

Διαβάστε επίσης...

Please wait...

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για όλα τα νέα του βιβλίου κατευθείαν στο e-mail σας. Εγγραφείτε τώρα!