Στα πούπουλα

Ένα ναρκοπέδιο για να παίζουν τα παιδιά, ο ήρωας στις ειδήσεις των οκτώ κοιμάται με πεντάχρονη, ένα νεφρό στο ψυγείο, δεκαοχτώ ώρες αγνοούμενος σε πεντάστερο ξενοδοχείο στη Βιέννη, όλα τα κέρδη του πρωτοχρονιάτικου λαχείου πουρμπουάρ, ένα έγκλημα στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας, μια τελευταία πανηγυρική συνουσία, ένα φίδι στο σχολικό λεωφορείο, μια κατσαρόλα βραστό νερό στο στήθος, η μαθηματική απόδειξη της μη ομοφυλοφιλίας, ένα παιδί με χαμηλή νοημοσύνη το πιο έξυπνο, μια μασέλα σφηνωμένη στους υαλοκαθαριστήρες, ένα γκαρσόνι στα τραπεζάκια έξω στη Σιβηρία, η πιο σκληρή τιμωρία για το γκαζάκι στην τάξη, μια άδικη κατηγορία για κλοπή φέρνει χαμόγελο, μια εκδιδόμενη υπάλληλος στο συρμό με ένα θρησκευόμενο κλεφτρόνι, ένας γάμος με παπά και με κουμπάρα και κάτι που δεν κρύβεται καλά, μια κόρη από καλή πάστα στο πεζοδρόμιο, γέροι με γρήγορο ίντερνετ και έντονη σεξουαλική ζωή, μια ζωή στα πούπουλα… 20 ιστορίες.

Κάθε ιστορία μια στιγμή, ή μία ολόκληρη ζωή, ένα τυχαίο γεγονός ή ένα καλοστημένο σχέδιο, μια καλή πράξη ή ένα έγκλημα. Πρόσωπα που προσπερνάς ή αγαπάς, άνθρωποι που δεν τους δίνεις σημασία ή δεν ξεχνάς ποτέ, στιγμές που πέρασαν και χάθηκαν απαρατήρητες. Ή μήπως όχι;

ISBN 9786185067304, έκδοση 2014

Λίγα λόγια για την συγγραφέα

Η Άννα Αναστασιάδου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1970. Ακολούθησε σπουδές Μάρκετινγκ Μάνατζμεντ στο Αμερικανικό Κολέγιο Deree το 1990 στην Αθήνα από όπου πήρε το πτυχίο της. Μόνιμος κάτοικος Αθηνών έκτοτε.

Εργάστηκε πάνω από δεκαπέντε χρόνια στον χώρο της διαφήμισης και του μάρκετινγκ σε διάφορες θέσεις, από τελευταίος τροχός της αμάξης, μέχρι δεξί χέρι του αφεντικού, σε μικρές και μεγάλες εταιρίες, ελληνικές και πολυεθνικές. Σταμάτησε να εργάζεται ως υπεύθυνη Μάρκετιγκ και Επικοινωνίας σε όμιλο εταιριών το 2011.

Το Στα πούπουλα είναι το πρώτο της βιβλίο και προέκυψε μετά από ένα σεμινάριο δημιουργικής γραφής του συγγραφέα Αλέξη Σταμάτη.

Εκδοτικός Οίκος

Διαβάστε επίσης...

Please wait...

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για όλα τα νέα του βιβλίου κατευθείαν στο e-mail σας. Εγγραφείτε τώρα!