Στη χώρα του Γελαδιστάν

Μια παιδική ιστορία για μεγάλους

Στην ειδυλλιακή χώρα του Γελαδιστάν όλα ξαφνικα αλλάζουν, όταν πεθαίνει η αγελάδα, η πηγή του πλούτου της χώρας.

Τι θ’απογίνουν οι ανέμελοι και ευτυχείς Γελαδιστανοί; Ποιο από τα παράξενα ζώα του Γελαδιστάν θα αναλάβει να σώσει τη χώρα; Η έμπνευση στις δύσκολες ώρες που περνάει η πατρίδα μας να γράψω για τη χώρα και τους κατοίκους του Γελαδιστάν, μου δόθηκε από την επίσκεψη στην καθημερινότητά μου του μαγικού παιδιού που το λένε Χιούμορ. Έγραψα αυτή την ιστορία με την ελπίδα το γέλιο να γίνει μεταδοτικό και σε σας, ώστε να περάσετε κάποιες ευχάριστες ώρες διαβάζοντας.

ISBN 9789609523493, έκδοση 2013

Λίγα λόγια για την συγγραφέα

H Νέλη Ζήκα γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, απόφοιτη του Κολλεγίου Ανατόλια. Διπλωματούχος Αρχιτέκτων, Μηχανικός Α.Π.Θ. Για πολλά χρόνια διετέλεσε αντιπρόεδρος Α.Ε. με παράλληλη απασχόληση στο εμπόριο και τη διοίκηση επιχειρήσεων.

Εκλεγμένη Σύμβουλος του Δήμου Θεσσαλονίκης, Αντιπρόεδρος Α΄ Δημοτικής Κοινότητας. Πολιτεύτηκε το 2000. Ασχολήθηκε ενεργά με τα κοινά, διετέλεσε επί δύο θητείες πρόεδρος Σοροπτιμιστριών Ελλάδος, πρόεδρος Ευρωπαϊκής επιτροπής, εκπρόσωπος του Συνδέσμου Εταιριών της Διαβαλκανικής Συνεργασίας Γυναικών στα Ηνωμένα Έθνη, μέλος του Δ.Ε. της ΕΡΤ και εκπρόσωπός της στο συνέδριο της Circom στις Βρυξέλες, ιδρυτική πρόεδρος του Συνδέσμου Η Ευρώπη των Πολιτών, πρόεδρος του Ομίλου Πολιτιστικής Ανάπτυξης Θεσσαλονίκης, κατ’ επανάληψη εκπρόσωπος M.K.O. και άλλων φορέων σε διεθνείς συναντήσεις και συνέδρια.

Έχει ταξιδέψει στις πέντε ηπείρους και της αρέσει να διαβάζει ακούγοντας μουσική. Είναι παντρεμένη και έχει τρεις γιους.

Εκδοτικός Οίκος

Διαβάστε επίσης...

Please wait...

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για όλα τα νέα του βιβλίου κατευθείαν στο e-mail σας. Εγγραφείτε τώρα!