Τέσσερις ζωές

…and the beat goes on

​Ένα ντοκουμενταρισμένο μυθιστόρημα; (Τι σχήμα οξύμωρο είναι αυτό;) Κι όμως, και έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί.

1969-1999… Τέσσερις νέες γυναίκες ψάχνουν, γεύονται και βιώνουν με όλο τους το είναι τα τελευταία τριάντα χρόνια πριν την ανατολή του 21ου αιώνα. Στην Αθήνα, το Λονδίνο, τη Νέα Υόρκη, τη μακρινή Ινδία…

Η Ελλάδα πριν και μετά το 1974, ο κόσμος γύρω μας, οι επιρροές, οι επιδράσεις, οι ριζικές και ριζοσπαστικές αλλαγές –κοινωνικές, σεξουαλικές, πολιτικές–, η μουσική, η μόδα. Καριέρα, έρωτας, γάμοι, χωρισμοί, τέσσερις ζωές, η κάθε μια ξεχωριστή, με την δικιά της ομορφιά. 21oς αιώνας …and the beat goes on.

Ένα έντονο μυθιστόρημα το οποίο, μέσα από τις παράλληλες ζωές τεσσάρων γυναικών, μας ταξιδεύει στα τελευταία τριάντα χρόνια πριν την αρχή του αιώνα μας. Μέσα από τις σελίδες του, αναβιώνουν οι αναμνήσεις εκείνων που τα έζησαν, ενώ παράλληλα δίνει την ευκαιρία στους νεότερους να τα γνωρίσουν.

ISBN 9789609989626, έκδοση 2011

Λίγα λόγια για την συγγραφέα

Η Ελπίδα Στρατηγάκη γεννήθηκε και ζει στην Αθήνα. Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Αμερικάνικο Κολέγιο και Σκηνοθεσία Κινηματογράφου στη Σχολή Σταυράκου.

Έχει λάβει μέρος, με σενάρια της, στο κινηματογραφικό φεστιβάλ Moondance festival στο Μπολντερ του Κολοράντο το 2000 και στο φεστιβάλ ελληνικού κινηματογράφου στο Λονδίνο το 2009.

Έχει συγγράψει το σενάριο της μικρού μήκους ταινίας με τίτλο «Παππούς και γιαγιά», η οποία βραβεύτηκε στη Δράμα το 2004. Αυτό είναι το πρώτο της μυθιστόρημα.

Εκδοτικός Οίκος

Διαβάστε επίσης...

Please wait...

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για όλα τα νέα του βιβλίου κατευθείαν στο e-mail σας. Εγγραφείτε τώρα!