Τα κακώς κείμενα

Πρώτα απ΄ όλα φαινόταν για άνθρωπος που δεν είχε ποτέ ευχάριστες δοσοληψίες με τον εαυτό του. Τι ευχάριστο να μιλάω για κάποιον άλλο! Κατόπιν έμοιαζε σαν να είναι αυτός που οι άλλοι νομίζουν ότι δεν είναι. Πάει, ξέφυγα τώρα. Πιο απλά. Στα μούτρα του ήταν πέρα για πέρα χαραγμένη η τάση για εσωτερική εγκατάλειψη, και το γεγονός αυτό είχε εμφανές αποτέλεσμα να βρίσκεται σε μόνιμο αναβρασμό αποπροσανατολισμού.

Κι αυτόν τον αναβρασμό μού φαίνεται ότι τον κατέπνιγε τελικά ακινητώντας. Τα χαρακτηριστικά αυτά με χαροποιούσαν ιδιαίτερα, καθώς, αν μη τι άλλο, πρόσφεραν μια σαφή εικόνα για το ποια πίστευα ότι θα έπρεπε να θεωρείται η πραγματική φύση του ανθρώπου. Όχι του συγκεκριμένου, όλων γενικότερα.

ISBN 9789605762575, έκδοση 2015

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα

Ο Ευθύμιος Σακκάς γεννήθηκε στην Άρτα το 1980 και σπούδασε στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών. Αρθρογραφεί στην πολιτική εφημερίδα «Arta press» από το 2006, στην τοπική πολιτική εφημερίδα της Άρτας «Μαχητής» από το 2011 και στην διαδικτυακή λογοτεχνική εφημερίδα «Bookpress» από το 2011.

Δημοσίευσε το διήγημά του «Ο Πάνας» στην εφημερίδα «Arta press» ένεκα της βράβευσης του κειμένου στον 1ο διαγωνισμό διηγήματος στης εφημερίδας σε συνεργασία με τις εκδόσεις Μεταίχμιο. Τέλος, δημοσιεύτηκε το διήγημά του «Απουσία στο παρόν» στον διαδικτυακό τόπο www.oldbooks.gr (2011).

Εκδοτικός Οίκος

Διαβάστε επίσης...

Please wait...

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για όλα τα νέα του βιβλίου κατευθείαν στο e-mail σας. Εγγραφείτε τώρα!