Τι είναι Τέκτονας;

Το παρόν βιβλίο αφορά στην μελέτη:

– Διαφορετικών περί της καταγωγής του Τεκτονισμού θεωριών

– Ποικίλων Τεκτονικών Ταγμάτων και των βαθμών τους

– Του φιλοσοφικού περιεχομένου του Τεκτονισμού

Ο συγγραφέας αυτού του βιβλίου είναι μυημένος σε διάφορα Τεκτονικά Τάγματα, Ιππότης του διεθνούς αποκρυφιστικού Τάγματος των Ιπποτών του Θελήματος και ερευνητής στα πεδία της ψυχανάλυσης και της φιλοσοφίας.

ISBN 9608779405, έκδοση 2006

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα

Ο Νικόλαος Λάος γεννήθηκε στην Αθήνα στις 2 Ιουλίου 1974. Είναι καθηγητής πολιτιστικής διπλωματίας και διευθυντής του προγράμματος διπλωματίας της πίστης της Μεταπτυχιακής Σχολής Saint Elias στη Βιρτζίνια (ΗΠΑ), μέλος του Κέντρου Συγχρόνων Αριστοτελικών Σπουδών Ηθικής και Πολιτικής του Metropolitan University of London, κι έχει αναπτύξει πολύπλευρη δραστηριότητα ως σύμβουλος σε θέματα διεθνούς πολιτικής και οικονομίας με ειδίκευση σε θέματα ανάλυσης χωρών και εξωτερικής πολιτικής, διαχείρισης οικονομικών και πολιτικών κινδύνων, πολιτικής επικοινωνίας, πολέμου δικτύων και ψυχολογικών επιχειρήσεων.

Είναι κάτοχος διδακτορικών τίτλων χριστιανικής φιλοσοφίας και φιλοσοφίας της θρησκείας, πτυχίου μαθηματικών (BSc/University of La Verne, Καλιφόρνια) και μεταπτυχιακού τίτλου στη διοικητική επιστήμη (MBA/FESE, Ελβετία), έχει διεξαγάγει συστηματική έρευνα στην επιστημολογία της διεθνούς πολιτικής στο University of Kent (Αγγλία) και είναι συγγραφέας πολλών επιστημονικών εργασιών που έχουν εκδοθεί σε διάφορες χώρες.

Έχει πλούσιο συγγραφικό έργο. Στις εκδόσεις Ν. & Σ. Μπατσιούλας έχει εκδώσει τρία βιβλία: Τι είναι Τέκτονας, Οι κώδικες του Μυστικισμού, ο Χριστιανισμός και ο Διαφωτισμός, και Μύηση.

Εκδοτικός Οίκος

Διαβάστε επίσης...

Please wait...

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για όλα τα νέα του βιβλίου κατευθείαν στο e-mail σας. Εγγραφείτε τώρα!