Το επόμενο κεφάλαιο της ζωής σας

Το βιβλίο αυτό είναι μια πολύτιμη πηγή προσωπικής βελτίωσης, ένας περιεκτικός οδηγός που θα σας βοηθήσει να μαζέψετε τα σπασμένα κομμάτια της ζωής σας και να ξεκινήσετε από την αρχή.

Ό,τι κι αν είναι αυτό που προσπαθείτε να ξεπεράσετε -μια διαλυμένη σχέση, την απώλεια της δουλειάς σας, σοβαρά οικονομικά προβλήματα- σε αυτό το πρακτικό βιβλίο θα βρείτε βήμα προς βήμα οδηγίες που θα σας βοηθήσουν στον δρόμο σας προς την επιτυχία. Με λίγα λόγια, θα μπορέσετε να «γράψετε» Το επόμενο κεφάλαιο της ζωής σας.

Η συγγραφέας είναι σύμβουλος αποκατάστασης προσωπικής ζωής (life coach) με εκτεταμένη πείρα στην αντιμετώπιση και την υπέρβαση κάθε είδους δυσκολιών, και θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε εκ νέου τον ίδιο σας τον εαυτό. Ξεκινώντας από μια αξιολόγηση και ανάλυση της κατάστασης στην οποία βρίσκεστε, θα σας δείξει πώς να αναπτύξετε τη στρατηγική που θα εγγυηθεί την επιτυχία σας.

ISBN 9789604616770, έκδοση 2015

Λίγα λόγια για την συγγραφέα

Η Evelyn Watkins είναι μια δυναμική συγγραφέας, εκπαιδεύτρια και σύμβουλος αποκατάστασης προσωπικής ζωής (life coach), με πλούσια προσωπική πείρα. Α

πό τότε που έκανε τα πρώτα της βήματα στον χώρο της εμψύχωσης έχει συνεργαστεί με αμέτρητες επιχειρήσεις, ενώ τα εβδομαδιαία εργαστήρια προσωπικής ενίσχυσης που διοργανώνει έχουν εφοδιάσει χιλιάδες ανθρώπους με τα απαραίτητα εργαλεία, όχι μόνο να πετύχουν, αλλά να απογειώσουν τη ζωή τους σε απίστευτα νέα ύψη.

Εκδοτικός Οίκος

Διαβάστε επίσης...

Please wait...

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για όλα τα νέα του βιβλίου κατευθείαν στο e-mail σας. Εγγραφείτε τώρα!