Το θεότρελο δεντρόσπιτο με τους 26 ορόφους

Ελάτε να κάνετε παρέα με τον Άντι και τον Τέρι στο ολοκαίνουριο, ανακαινισμένο 26όροφο δεντρόσπιτό τους. Απολαύστε είκοσι έξι απίθανους ορόφους που προσφέρουν ατελείωτη δράση. Εκεί θα βρείτε το πιο τρομακτικό τρενάκι του κόσμου, μια όπερα, μια πίστα αγώνων για μπουλντόζες, μια ντισκοτέκ με φωτορρυθμικό πάτωμα και γιγάντια ντισκομπάλα, ένα ρινγκ πυγμαχίας με το όνομα «Ο Κατεδαφιστής» και ένα υπερσύγχρονο γραφείο με λέιζερ-γόμες, επαναλαμβανόμενα ημιαυτόματα συρραπτικά και καρέκλες γραφείου με προπέλα.

Λοιπόν; Τι περιμένετε; Ανεβείτε κι εσείς!

ISBN 9786180112160, έκδοση 2015

Διαβάστε επίσης: Το θεότρελο δεντρόσπιτο με τους 13 ορόφους

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα και τον σκιτσογράφο

Ο Άντι Γκρίφιθς ζει σε ένα 13όροφο δεντρόσπιτο με το φίλο του τον Τέρι και παρέα γράφουν αστεία βιβλία, όπως αυτό που κρατάτε τώρα στα χέρια σας. Ο Άντι γράφει τα κείμενα και ο Τέρι ζωγραφίζει τις εικόνες. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, τότε διαβάστε το βιβλίο ή Άντι Γκρίφιθςεπισκεφτείτε την ιστοσελίδα του.

Ο Τέρι Ντέντον ζει σε ένα 13όροφο δεντρόσπιτο με το φίλο του τον Άντι και παρέα γράφουν αστεία βιβλία, όπως αυτό που κρατάτε τώρα στα χέρια σας. Ο Τέρι ζωγραφίζει τις εικόνες και ο Άντι γράφει τα κείμενα. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, τότε διαβάστε το βιβλίο ή επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του.

Αν και ο Γκρίφιθς και ο Ντέντον έχουν ξανασυνεργαστεί σε πολλά άλλα βιβλία, η σειρά τους με το ΔΕΝΤΡΟΣΠΙΤΟ έχει μπεί στις σημαντικότερες λίστες ευπώλητων βιβλίων και έχει πουλήσει ήδη πάνω από 600.000 αντίτυπα από τη πρώτη τους έκδοση το 2011 ενώ τα δικαιώματα της έχει πουληθεί σε 15 γλώσσες μέχρι στιγμής.

Διαβάστε επίσης...

Please wait...

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για όλα τα νέα του βιβλίου κατευθείαν στο e-mail σας. Εγγραφείτε τώρα!