Το κάλεσμα της γης

Δώδεκα πρόσωπα διαφορετικής εθνικότητας, άγνωστα μεταξύ τους και με ιδιαίτερες ικανότητες, καλούνται από κάποιες οντότητες να κάνουν ένα μεγάλο ταξίδι.

Μυθικά πλάσματα παρεμβαίνουν και βοηθούν τους δώδεκα ήρωες να ολοκληρώσουν το ταξίδι τους και να συναντηθούν σε συγκεκριμένη τοποθεσία, όπου θα ενημερωθούν για το τι πρέπει να γίνει, ώστε να διασωθεί το ανθρώπινο είδος που έχει πάρει την κατηφόρα.

Τότε, παρουσία της θεάς, συμβαίνει κάτι μοναδικό πάνω στην Γη.

ISBN 9786185095062, έκδοση 2014

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα

Ο Ευρύνοος είναι συλλέκτης στιγμών. Βρίσκεται ανάμεσα σε δύο κόσμους -εκείνον που οι άνθρωποι ονομάζουν φανταστικό και εκείνον που ονομάζουν πραγματικό. Σε καμμία περίπτωση δεν έχει ξεκαθαρίσει ποιος είναι πραγματικός και ποιος φανταστικός. Γι’ αυτό και απαντάει σε δύο ονοματεπώνυμα: Ευρύνοος Ευρυνιάδης και Αναστάσιος Χατζησπυρίδης.

Έχει καταγραφεί ότι γεννήθηκε το 1966 στην Νέα Ιωνία Αθηνών. Από μικρός έμεινε χωρίς γονείς, γεγονός που τον έκανε να κινείται ανάμεσα στους δύο κόσμους. Έγινε μάρτυρας παράξενων θεάσεων και γεγονότων, και αποφάσισε να διηγηθεί τις φανταστικές(;) του ιστορίες.

Όπως ο Σωκράτης δεν είχε κάποιο» βιογραφικό» και τίτλους πανεπιστημίου, έτσι κι ο Ευρύνοος επιμένει να μοιράζεται το ήθος και τις ιδέες του. Είναι εφευρέτης παράδοξων και εξωφρενικών ανακαλύψεων και κειμένων.

Εκδοτικός Οίκος

Διαβάστε επίσης...

Please wait...

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για όλα τα νέα του βιβλίου κατευθείαν στο e-mail σας. Εγγραφείτε τώρα!