Το κέρασμα που άργησε

Μια δύσκολη διετία δίνει μια καλή αφορμή να ξαναειπωθούν τα ίδια πράγματα. Ξαναειπώνονται λοιπόν σε τούτο το βιβλίο, σε πέντε κύκλους πεζογραφημάτων.

Οι κύκλοι είναι οι εξής: Ηθελημένες ελαφρότητες, Ιατρικός, Δυσκολιών, Συναισθηματικών αναταράξεων και τέλος Κατασκευαστικού τομέα. Κι αν οι προηγούμενοι είναι ουσιαστικά κύκλοι διηγημάτων, ο κύκλος του Κατασκευαστικού τομέα είναι μάλλον σημειώσεις για δύο μελλοντικά μυθιστορήματα. Πιθανώς και για ένα, μόνον.

Ο Τάσος Μελίτης με το νέο του βιβλίο «Το κέρασμα που άργησε» συνεχίζει στο δρόμο που χάραξε με το πρώτο του βιβλίο «Παπαλάμπραινα by Gibson». Γράφει λοιπόν ιστορίες με ρεαλιστική βάση, χωρίς να χρειάζεται υπερβολική χρήση φανταστικών καταστάσεων. Έτσι κι αλλιώς ότι έζησε η χώρα την δύσκολη διετία (2010-11) ξε΄΄ερασε κατά πολύ τη μεγαλύτερη φαντασία.

ISBN 9789606652325, έκδοση 2012

Λίγα λκόγια για τον συγγραφέα

Ο Τάσος Μελίτης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1962.

Το πρώτο του βιβλίο «Παπαλάμπραινα by Gibson» κυκλοφόρησε το Δεκέμβρη του 2009, από τις εκδόσεις Οσελότος. Το παρόν βιβλίο «Το κέρασμα που άργησε» από τις εκδόσεις Παρουσία είναι το δεύτερό του.

Εκδοτικός Οίκος

Διαβάστε επίσης...

Please wait...

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για όλα τα νέα του βιβλίου κατευθείαν στο e-mail σας. Εγγραφείτε τώρα!