Το καρφί

Αυτή είναι η ιστορία μιας δεκατριάχρονης πόρνης. Η δική μου ιστορία. Δεν ήταν εύκολο να τη γράψω. Δε θα είναι εύκολο να τη διαβάσετε.

Θα πρέπει να αποφασίσετε τώρα αν θα την αγνοήσετε ή αν θα θελήσετε να ανακαλύψετε την αλήθεια. Από τη στιγμή που θα αρχίσετε να τη διαβάζετε, θα πρέπει να έχετε το κουράγιο να την ακούσετε μέχρι το τέλος, όπως βρήκα κι εγώ το κουράγιο να περάσω όσα σας αφηγούμαι. Ήμουν παιδί και όλοι με αποκαλούσαν «κούκλα».

Χαμογελούσα συνεχώς και τα μάτια μου έλαμπαν. «Άννα, είσαι τόσο όμορφη, σαν κούκλα», μου έλεγαν όλοι κι εγώ τους πίστευα. Ήμουν δεκατριών όταν με βίασαν για πρώτη φορά. Αυτό συνεχίστηκε για τρία χρόνια, μέχρι που πήγα στην αστυνομία. Και τότε η ζωή μου έγινε εφιάλτης.

ISBN 9789604960620, έκδοση 2011

Λίγα λόγια για τους συγγραφείς

Η Άννα Μαρία Σκαρφό (Anna Maria Scarfò) είναι είκοσι πέντε ετών. Έχει υπαχθεί σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων. Το βιβλίο «Το καρφί» είναι η ιστορία της.

Η Κριστίνα Ζαγκαρία (Cristina Zagaria), τριάντα πέντε ετών, είναι δημοσιογράφος στην εφημερίδα «La Repubblica» και συγγραφέας πολλών βιβλίων τα οποία βασίζονται σε αληθινές ιστορίες. Από το 2007 ζει και εργάζεται στη Νάπολη, όπου ασχολείται κυρίως με το αστυνομικό και δικαστικό ρεπορτάζ.

Εκδοτικός Οίκος

Διαβάστε επίσης...

Please wait...

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε για όλα τα νέα του βιβλίου κατευθείαν στο e-mail σας. Εγγραφείτε τώρα!